Всі категорії
Додати товар

Стимулятор роста волосся с жожоба и витамином b5, 237 мл hobe labs, energizer від випадіння

510 грн
Опис

На сайті біля 70тисяч позитивних відгуків, додавайте в обрані, щб не загубити.

Для більш густого, об’ємного та здорового волосся!
Для рідкого волосся та проти проблем зі шкірою голови
З жожоба та вітаміном B5
Містить Bio-Ferm™
Не тестується на тваринах
Стимулятор волосяних фолікулів Energizer™ може допомогти вам отримати густіше, повніше та здоровіше волосся. Унікальна формула з жожоба та травами в поєднанні з пантенолом (вітамін B5) додасть вашому волоссю та шкірі голови нових життєвих сил.

Департамент сільського господарства США вказує, що «жожоба може сприяти росту волосся за використання з метою контролю рівня шкірного сала».
Рекомендації із застосування
Після миття голови висушіть волосся рушником. Потім розпиліть стимулятор росту Energizer™ на волосся та шкіру голови, приділяючи особливу увагу ділянкам, де волосся випадає. Примітка. У міру того як продукт починає діяти, може з’явитися легке поколювання шкіри голови. Зробіть укладку звичайним способом. Використовуйте стимулятор росту Energizer™ між миттями голови, щоб надати волоссю додатковий об’єм і густоту!

Інші інгредієнти
Деіонізована вода, рослинний комплекс Bio-Ferm™ (зокрема, жожоба, мильнянка (Saponaria), юка, розмарин, ромашка, живокіст, арніка, ялівець і хвощ), білковий комплекс пшениці, декспантенол (вітамін B5), пропіленгліколь, феноксиетанол, ароматична композиція з чотирьох квітів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бордовий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл