Всі категорії
Додати товар

Багатофункціональна сиворотка проти випадіння волосся trimay anti-hair loss all in one...

480 грн
Опис

Багатофункціональна сиворотка проти випадіння волосся Trimay Anti-Hair Loss All In One Bond Ampoule Pack

❗️При контакті з водою сироватка густіє і перетворюється на крем, який легко обволікає волосся та шкіру голови. Крем трохи підвищує температуру волосся, змушуючи кутикули розкритися, що забезпечує повне проникнення всіх поживних речовин у кортекс волосся.

❤️Сироватка містить такі функціональні інгредієнти проти випадання волосся як L-ментол, саліцилова кислота і декспантенол, які оздоровлюють шкіру голови, зміцнюють коріння, роблять волосся сильним і еластичним по всій довжині.

🔹*6 гідролізованих протеїнів (колаген, кератин, протеїни кукурудзи, соєві протеїни, протеїни пшениці, протеїни шовку)* надають волоссю шовковисту м'якість, природну гладкість та еластичність. Роблять волосся слухняним, полегшують розчісування, захищають волосся від ультрафіолету. Повністю вбираються у волосся, відновлюючи пошкоджені кутикули. Проникають глибоко у волосся і відновлюють його, запобігають пошкодженню кутикули, утворенню кінчиків, що січуться, утворюють на поверхні волосся захисну плівку.
🔹*Комплекс 17 амінокислот* , забезпечують інтенсивне харчування пошкодженому волоссю, роблять його еластичним і м'яким. Повертають життєву силу та здоровий блиск. Заповнюють пористість волосся, роблячи його більш щільним без обтяження.
🔹*Комплекс 13 рослинних екстрактів (овес, корінь Юккі Шидігера, мильнянка, ферментована соя, морський виноград, сочевиця, полин, шовк, пшениця, едельвейс, туя, мексиканський чиа, фітоплацента сої)* знімає подразнення і свербіж, робить шкіру менш чутливою. насичує клітини вологою, усуває сухість та лущення. Заспокоює та живить, надає волоссю пружність та блиск, покращує текстуру волосся, надає антиоксидантний ефект, повертає волоссю здоровий блиск.
🔹*3 натуральні олії (олія авокадо, рицинова олія, олія насіння пінника)* забезпечують поживну і пом'якшувальну дії, сприяють відновленню волосся, запечатують кінчики, що січуться, вирішують проблему ламкості і випадання. Крім того, натуральні олії створюють на поверхні волосся легку, непомітну, яка захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.

✅ Спосіб застосування: Відкрийте кришку, видаліть захисну оболонку, вставте ковпачок, повернувши вправо і вліво. Після використання шампуню рівномірно нанести на волосся та шкіру голови і м'яко помасажувати для кращого поглинання. Ретельно змити теплою водою.

🧴Об’єм: 200 мл. 👛Ціна 480 грн.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари