Всі категорії
Додати товар

Засіб проти облисіння minomax 2%

510 грн
Опис

Наслідки стресів, післяпологових гормональних збоїв, втоми більше не будуть віддзеркалюватися на здоров'ї вашого волосся, нігтів і шкіри голови! Унікальна сироватка від облисіння Minomax 2 % для жінок розроблена згідно з інноваційними технологіями й є справжнім відкриттям у світі косметології! Революційна формула від німецьких учених поєднує спектр корисних компонентів.

Міноксидин 2 % виступає як сильний стимулятор росту волосся, сприяє відновленню процесу росту локонів. Біотин забезпечує насичення волосся та шкіри голови необхідними компонентами для підтримки комплексного догляду. До складу засобу також входить азелаїнова кислота, яка стимулює регенерацію клітин шкіри, роблячи волосся свіжим та пружним. Кофеїн дарує заряд бадьорості й тонусу. Екстракт пальмето та ретинол активно насичують і пом'якшують. Екстракти кропиви та кореня лопуха заспокоюють і виявляють дію, що загоює.

Лосьйон-спрей не містить гормонів, перевірений і схвалений дерматологами. Легка консистенція лосьйону не обважнює волосся, сприяє швидкому росту та відновленню ушкодженої структури прядок. Minomax 2 % поверне вам розкішний об’єм і силу волосся!

Спосіб застосування: лосьйон Мinomax наносять на суху, чисту шкіру голови в дозуванні 1 мл 2 рази в добу (вранці та ввечері за 4 години до сну). Наносити препарат треба за допомогою або шкалірованої піпетки, або спрея-насадки, що йде в комплекті з препаратом. Наносити потрібно на корені волосся, тобто на шкіру голови, а не на волосся. Після нанесення засіб слід втерти пальцями рук. Наносити Minomax необхідно два рази на день не частіше, чим раз у 8 годин. Після нанесення руки вимити з милом.

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
Розмір:
  • 60мл
Об'єм:
60 мл