Всі категорії
Додати товар

Піна екстрасильної фіксації для укладання волосся londa professional dramatize it

250 грн -12% 220 грн
Опис

Пінка майже повна, продається без ковпачка

Спосіб застосування: нанести невелику кількість піни на прикореневу зону вологого волосся. Розподілити по всій довжині, зробити укладку.

Вік: 18+
Бренд: londa professional
Серія: styling
Група товару: піна для волосся
Призначення: стайлінг
Об'єм: 250ml
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Тип волосся: всі типи волосся
Країна ТМ: Німеччина
Зроблено в: Німеччина

Секрет досконалої укладки полягає не тільки в майстерності її творця, але і в якості стайлінгових засобів, що застосовуються в процесі створення зачіски. Головне, не боятися експериментів і проявити фантазію, давши волю творчому пориву. Ви можете не боятися несприятливих погодних умов, вітру або дощу, якщо є щасливою власницею піни для волосся екстрасильної фіксації Dramatize It від відомого німецького бренда Londa Professional.

Продукт містить натуральний віск, який допомагає фіксувати пасма в потрібному напрямку, але при цьому зберігати їхню легкість. Завдяки запатентованій технології Mousse Expand засіб рівномірно розподіляється, не обтяжуючи і не забруднюючи волосся. Вітаміни і шовк додають здорового блиску та об'єму, завдяки цьому локони виглядають максимально природно. Піна легко змивається звичайною теплою водою і не спричиняє алергічної реакції навіть при частому застосуванні. Londa Professional Dramatize It — ваш гарант чудового стану зачіски протягом цілого дня.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 200мл
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Продавець
valen...
valentyna_zubchenko
100% виконаних замовлень
Була