Всі категорії
Додати товар

Легка текстурируюча паста для волосся tigi bed head manipulator styling cream, 30 мл

435 грн
Опис

Ви любите експериментувати із зачісками? Вам подобається приміряти на себе нові образи, надавати своєму волоссю сміливої, екстравагантної форми? У такому випадку вам обов’язково варто придбати фіксатор для волосся від Tigi. Із цим гелем ви легко створите будь-яку зачіску та укладете в потрібному напрямку навіть неслухняні й кучеряві локони.

Крем надасть волоссю об’єму і покращить його текстуру. Він огорне волосся чарівним ароматом солодкої кокосової м’якоті й забезпечить стійку, тривалу фіксацію. Використовуючи цей засіб, ви можете без найменших побоювань гуляти у вітряну погоду, ваша зачіска все одно збереже бездоганний вигляд упродовж усього дня. Представлений продукт ідеально підходить для всіх типів волосся будь-якої довжини. Він робить колір локонів більш насиченим і матовим, розділяє та розгладжує їх.

Придбайте фіксатор для волосся від Tigi. Він подарує вам можливість скільки завгодно експериментувати із зачіскою і робити найсміливіші укладки. Із цим засобом ваше волосся завжди буде виглядати незрівнянно.

Застосування: нанесіть цей крем на чисте вологе чи сухе волосся. Більше крему - краща текстура кучерів. Після нанесення на вологе волосся висушіть його феном або дайте висохнути самостійно.

Характеристики, вид: розділене, текстуроване волосся з матовим відтінком
Фіксація: м’яка, надійна, тривала
Тип волосся: волосся будь-якої довжини й текстури
Запах: кокосовий горіх
Деталі: розділення волосся й розгладження кучерявого волосся

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 30мл
Об'єм:
30 мл