Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Засіб для укладки larry king hair care a social life for your hair

350 грн
Опис

Засіб для укладки Larry King Hair Care A Social Life for Your Hair 30 ml

Це незмивний крем для волосся для надання їм блиску, захисту та текстурування. До складу входять ланолін, сквалан та шовк.

Надзвичайний фінішний крем для всіх типів волосся Larry Kings A Social Life for Your Hair має божественний аромат (натхненний лінивими днями, проведеними спостерігаючи за хмарами, рознесеними теплим приємним вітерцем), і працює для надання блиску. Завдяки величезному списку престижних номінацій цей легкий, гнучкий крем ідеально підходить для будь-якої довжини та текстури волосся, від коротких підстрижених до хвилястих локонів, і допомагає покращити керованість (просто потріпайте суху довжину) або захистити від термічної укладки (нанесіть на вологе волосся перед сушінням). Лише кількість розміром з горошину значною мірою сприяє м’якому, ідеально ефекту, якого ви прагнули.

▫️Спосіб застосування:
Нанесіть невелику кількість засобу розміром з горошину на долоню та втирайте в руки, як крем для рук, а потім нанесіть на сухе волосся, щоб надати чіткості та блиску, окреслити локони.

Додайте трохи на вологе волосся на середню довжину та кінчики та висушіть феном, щоб створити ідеальний полірований фініш. Або краще додати невелику кількість на щойно вимите вологе волосся та просто залишити волосся висохнути.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл