Всі категорії
Додати товар

Засіб для волосся дефайнер віск-олівець для надання блиску з ефектом ламінування osmo...

275 грн
Опис

Засіб для волосся дефайнер Віск-олівець для надання блиску з ефектом ламінування Osmo Blinding Shine Definer

Вік: 18+
Призначення: для блиску, ламінування волосся, текстурувальний
Час застосування: універсальний
Стать: для жінок
Класифікація: професійна
Тип волосся: всі типи волосся
Країна ТМ: Великобританія
Зроблено в: Великобританія

Часом впоратися з неслухняним волоссям вкрай складно, особливо якщо воно не лише кучеряве від природи, а й пошкоджене частим хімічним або механічним впливом. Турботливі британські фахівці створили чудовий засіб Osmo Blinding Shine Definer, який дасть вам змогу не лише приборкати неслухняні пасма, а й надати їм розкішний, здоровий блиск.

Віск випускається у компактному і зручному для використання стіку, має висувний механізм стрижня і захисний ковпачок. Його потрібно наносити безпосередньо на сухе волосся як завершальний етап укладання, він не обтяжує його і дає змогу домогтися красивого природного блиску без ефекту жирності. Засіб легко змивається простим шампунем і не пошкоджує структуру локонів.

Спосіб застосування: для завершення процесу створення зачіски розтерти у долонях необхідну кількість засобу і рівномірно розподілити по всій довжині волосся або нанести на окремі ділянки.

Ціни сайтів від 9,99 доларів, так що у нас мммм

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код десь намагалася сфотографувати.

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой