Всі категорії
Додати товар

Морський колаген collagenup - 464 грам

1300 грн
Опис

Опис

CollagenUP California Gold Nutrition
Пептиди морського колагену, гіалуронова кислота й вітамін C
Удосконалена підтримка здоров’я волосся, шкіри, нігтів, суглобів і кісток*
Біодоступний продукт • Без смакових добавок • Не містить інгредієнтів, що походять від великої рогатої худоби
Пептиди рибного колагену, гідролізовані ферментативним шляхом
Продукт не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, що проходить сторонні перевірки та має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP)
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Колаген, гіалуронова кислота й вітамін C впливають на здоров’я опорно-рухового апарату. Колаген є основним структурним білком, який міститься в організмі та забезпечує важливі процеси життєдіяльності як усередині, так і зовні. Гіалуронова кислота — це компонент сполучної тканини, що забезпечує рідку субстанцію, необхідну для змащення суглобів, а також зволоження й відновлення шкіри. Вітамін C відіграє важливу роль в утворенні колагену та забезпечує антиоксидантний захист. Дослідження показують, що регулярне вживання цих поживних речовин забезпечує організм основними структурними блоками, які сприяють здоров’ю суглобів, кісток, шкіри, волосся та нігтів*.

CollagenUP від California Gold Nutrition містить морські пептиди колагену без інгредієнтів, що походять від великої рогатої худоби, з гіалуроновою кислотою не тваринного походження та вітаміном C. Спеціально оброблений рибний колаген гідролізується (розщеплюється) ферментативним шляхом до низькомолекулярних амінокислотних пептидів, що забезпечує оптимальне засвоєння та біодоступність.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари