Всі категорії
Додати товар

L-теанін (200 мг) - 60 капсул

320 грн
Опис

Термін придатності; 07 - 2026

Опис

L-теанін (200 мг) від California Gold Nutrition
Містить L-теанін AlphaWave®
Сприяє розслабленню*
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

L-теанін — це амінокислота, яка найчастіше міститься в зеленому чаї, але вона може принести потенційну користь для здоров’я, якщо приймати її як дієтичну добавку. L-теанін California Gold Nutrition містить цю корисну амінокислоту та може сприяти розслабленню*.

Переваги L-теаніну
У сучасному неспокійному світі стрес — це поширене явище, яке може негативно впливати на здоров’я. Стрес впливає не тільки на настрій, а й може призвести до проблем із фізичним здоров’ям. L-теанін може допомогти подолати цю проблему, сприяючи розслабленню*. Дослідження показали, що вживання L-теаніну підвищує активність альфа-хвиль у мозку, що є ознакою розслаблення без сонливості*. Поєднання розслаблення та уважності зі спокійною зосередженістю робить цей ноотроп улюбленим засобом для тих, хто хоче поліпшити когнітивні функції та зменшити стрес*.

L-теанін California Gold Nutrition містить AlphaWave® — запатентовану форму високоочищеного L-теаніну в рослинних капсулах. Не містить глютену, ГМО та сої.

Рекомендації із застосування

Приймайте по 1 капсулі на день незалежно від споживання їжі.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари