Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, immune 4, засіб для зміцнення імунітету, 60 вегетаріанських капсул

300 грн
Опис

Термін придатності до 02/2025 .

* Містить вітаміни С і D, цинк і селен
* Підтримка імунної системи*
* Підходить для вегетаріанців
* Продукт не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) та проходить незалежні перевірки
Гарантія 100% Gold

Ваша імунна система – це перша лінія оборони від незліченних інфекцій, що забезпечує захист організму за перших ознак неприємностей. Добавка Immune 4 California Gold Nutrition допомагає захистити ваше здоров'я, забезпечуючи додаткову імунну підтримку, коли вона потрібна найбільше.*

Вітаміни та мікроелементи для підтримки імунітету

Наша добавка Immune 4 містить комбінацію чотирьох клінічно вивчених вітамінів та мінералів, які сприяють зміцненню імунної системи*. Кожна капсула містить ефективну дозу вітамінів C і D, цинку та селену.

Вітамін С — антиоксидант, який посилює функції білих кров’яних тілець і вироблення організмом речовин, що зміцнюють імунітет і, як відомо, допомагають боротися з вірусами та бактеріями*.

Вітамін D — відіграє вирішальну роль у посиленні реакції імунної системи, коли вона зазнає викликів, і може допомогти захиститися від респіраторних інфекцій*.

Цинк підтримує важливу імунну активність. Коли рівень цинку падає, відбувається загальне зниження імунної функції, а саме активність білих кров'яних тілець є особливо важливою для боротьби з вторгненням бактерій та вірусів*.

Селен — відіграє важливу роль у зміцненні здоров'я імунітету, особливо для функції вилочкової залози, "пункту контролю" імунної системи*.

Immune 4 від California Gold Nutrition містить якісну суміш вітамінів та мінералів у вегетаріанських капсулах. Добавка підходить для вегетаріанців і не містить глютену, ГМО та сої.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
larysa13
larysa13
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари