Всі категорії
Додати товар

Мультивітаміни з сша

517 грн
Опис

California Gold Nutrition, мультивітаміни та мінерали, для прийому двічі на день

🟢Суміш високоефективних вітамінів та мінералів
🟢Містить метил B12, L-метилфолат та біокверцетин.
🟢Допомагає підтримувати здоровий спосіб життя
🟢Не містить глютену та ГМО

Гарантія 100% Gold Guarantee

Для збереження здоров'я потрібно, щоб щоденний раціон містив достатню кількість незамінних вітамінів та мінералів. Однак складно отримати всі необхідні корисні речовини тільки з їжі, особливо якщо ви постійно рухаєтеся. Мультивітаміни та мінерали від California Gold Nutrition допоможуть отримати добову дозу безлічі вітамінів та мінералів, допомагаючи вести здоровіший спосіб життя.

Повноцінний мультивітамінний комплекс для щоденного прийому містить дуже важливі для підтримки роботи організму та здоров'я загалом вітаміни та мінерали. Цей високоефективний продукт містить вітаміни A, C, D, E, B6 та B12, які сприяють антиоксидантній активності та підтримують клітини та багато систем організму, включаючи імунну систему. Крім того, до складу добавки входять в значній кількості важливі мікроелементи, такі як цинк та магній, які допомагають підтримувати роботу мозку, м'язів та нервової системи.

Мультивітаміни та мінерали California Gold Nutrition містять унікальну високоефективну суміш із більш ніж 25 вітамінів та мінералів. Одна упаковка розрахована на прийом протягом 1 місяця (за дотриманням рекомендованої дози).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yanakocherz
yanakocherz
Одеса
67% виконаних замовлень
Була

Схожі товари