Всі категорії
Додати товар

Вітамін d3 у рідкій формі для дітей, 10 мкг (400 мо), 10 мл

220 грн
Опис

Холекальциферол – вітамін тваринного походження, безпосереднім попередником якого є 7-дегідрохолестерин (провітамін D3).

Виробник: California Gold Nutrition, США
Форма випуску: рідина 10 мл
Вік: 0+

Склад:
Компонент Склад 1 краплі
Вітамін D3 (як
холекальциферол) 400 МО
Інші інгредієнти:
Фракція кокосової олії (тригліцериди із середнім ланцюгом із кокосового горіха).

Функціональна дія:
Бебі д3 - це дієтична добавка, яка сприяє зміцненню кісток та покращенню імунної функції . Вітамін D допомагає засвоювати організму кальцій та фосфор, знижує судоми литкових м'язів, добре відображається на зростанні зубів та кісток . Вітамін D-3 це ключовий вітамін у високих ступенях абсорбції у формі м'якого гелю.

Вітамін D дуже важливий вітамін як для дітей, так і для дорослих. Вітамін D, як правило, отримують з раціону (у невеликій кількості) або він виробляється у шкірі під впливом ультрафіолетових променів . Вітамін Д впливає на стан кісткової системи та організм загалом . Продукт забезпечить структурну підтримку та захистить організм від ризиків, пов'язаних із дефіцитом вітаміну Д в організмі дорослої людини.

Вітамін Д-3 регулює всмоктування кальцію та фосфатів з кишечника та транспорт мінеральних солей, бере участь у мінералізації кісток, регулює процес виведення через нирки. Іони кальцію впливають на тонус м'язів скелетної мускулатури, на нервову провідність та процеси , що регулюють згортання крові. Дефіцит Вітаміну Д-3 в організмі послабить імунну систему, та стан кісткової системи.

Застосування:
Щодня давайте дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D у рідкій формі, починаючи з перших днів життя. Продовжуйте давати дитині 10 мкг (400 МО) вітаміну D до моменту відлучення від грудей, після чого переведіть малюка на годування сумішшю, збагаченою вітаміном D, добова норма споживання якої повинна становити приблизно 1 л (32 унції). Після досягнення 12 місяців дитина може перейти на вживання цільного коров'ячого молока.

Протипоказання:
Індивідуальна непереносимість компонентів.

Застереження:

При вагітності, годуванні грудьми, прийомі медичних препаратів чи наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням харчових добавок. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не використовувати, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня чи пошкоджена.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
anytunuglazki
Koketka
Супер-продавець
Броди
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари