Всі категорії
Додати товар

Біогая. биогая. biogaia

520 грн
Опис

BIOGAIA

Показання:
Biogaia - це препарат у формі пероральних крапель, який підтримує і підтримує нормальну бактеріальну флору кишечника. Краплі Богайя допомагають зменшити виникнення дитячих кольок , покращують роботу травної системи та зміцнюють імунітет. Препарат абсолютно безпечний, його можна застосовувати дітям з першого дня життя. Властивості: Biogaia містить лактобактерії. 5 крапель - це 100 мільйонів живих активних паличок Lactobacillus reuteri

Протектіс. Ці бактерії є складовою нормальної мікрофлори грудного молока і шлунково-кишкового тракту. Пробіотик ефективно знижує кількість шкідливих бактерій. Вживання Biogai захищає організм від інфекцій травної системи, сприяє швидкому одужанню. Форма пероральних крапель дуже зручна і безпечна. Їх легко додавати в напій або їжу (вони не змінюють свій смак) або на ложку. Краплі стійкі до антибіотиків, їх можна використовувати під час антибіотикотерапії. Вони також стійкі до шлункової кислоти.

Склад:
олія соняшникова, тригліцериди середнього ланцюга, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L.reuteri Protectis), стабілізатор (діоксид кремнію).

Використання:
П’ять (5) крапель щодня або за вказівкою лікаря. Перед використанням добре збовтати. Для введення необхідно нахилити флакон під кутом приблизно 45 градусів і дочекатися утворення краплі. Краплі можна давати по ложечці або додавати в іншу відповідну їжу або напій. Після використання обережно постукайте по дну флакона, щоб очистити дозатор. Не додавайте в гарячу їжу чи напої, оскільки це може знищити живі бактеріальні культури.

Упаковка:
5 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари