Всі категорії
Додати товар

Біотин, 21st century, 10 000 мкг, 120 таб.

478 грн
Опис

Біотин - це вітамін, який іноді називають вітаміном Н або В7. Це один з восьми вітамінів групи В. Вітаміни, в цілому, допомагають формуванню здорової нервової системи, шкіри, очей, волосся, печінки і слизової оболонки рота.

Біотин допомагає в метаболізмі вуглеводів, жирів і білків. Біотин, як кофермент, бере участь у виробництві енергії. Це один з агентів, який перетворює їжу в енергію шляхом перетворення жирів і вуглеводів в глюкозу і руйнування білків на амінокислоти.

У зв'язку з його роллю у виробництві глюкози, біотин впливає на кількість цукру в крові. Рівень біотину обернено пропорційний рівню цукру; високий рівень біотину знижує рівень цукру в крові і навпаки. Добавка біотину є одним з рекомендованих методів лікування людей, які страждають від діабету.

Достатня кількість біотину, вже давно відомо, - один з ключових елементів в підтримці здорового волосся і шкіри. Симптоми, такі як: випадання волосся, роздратування шкіри, грибок або екзема, часті при дефіциті біотину. Біотин сприяє зростанню нігтів і волосся. Насправді, дослідження показують, що принаймні 100 мг біотину в день може запобігти втраті волосся у чоловіків.

Дефіцит біотину зустрічається рідко у дорослих, так як він легко доступний в багатьох продуктах. Проте, споживання типово упакованих продуктів харчування може привести до втрати біотину разом з великою кількістю інших поживних речовин.

У немовлят себорейний дерматит є одним з умов, які можуть бути викликані дефіцитом біотину. Він характеризується сухий, лускатої шкірою голови.

Недолік біотину пов'язаний з депресією. Інші симптоми дефіциту біотину: анемію, високий рівень цукру в крові, запалення шкіри і слизових оболонок, безсоння, болі в м'язах, втрата апетиту, нудота і виразки на мові.

Застосування:
1 таблетку в день під час їжі. Не перевищувати рекомендовану дозу. Індивідуальні результати можуть відрізнятися.

Інші інгредієнти:
Карбонат кальцію, целюлоза, стеаринова кислота, натрію кроскармелоза, кремнію діоксид, магнію стеарат.

Не містить:
Глютену, пшениці, молока, дріжджів, цукру, натрію, штучних добавок, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Попередження:
Зберігати в сухому, прохолодному місці поза досяжністю дітей. Не вживати, якщо захисне кільце зламано або відсутній.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари