Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Жіночий комплекс вітамінів та мінералів.

499 грн
Опис

Новий каталог це завжди ДОБРЕ, бо це означає нові WOW ціни😉🔥

Так, як сьогодні ми говорили про дієтичні добавки, то сьогодні покажу те що зараз по ДУЖЕ ПРИЄМНІ ЦІНІ 😎

Це знахідка для кожної жінки✨

Жіночий комплекс вітамінів та мінералів "Jerelia Gold"

499 грн ціна з знижкою 419 грн🔥

🫶🏻Ідеально збалансований вітамінний комплекс для жінок, що містить безліч активних компонентів, необхідних для дорослого жіночого організму. Незамінне поєднання вітамінів, мінералів для поліпшення і підтримки здоров'я і краси.

✨Колаген – виконує безліч функцій: робить шкіру гладкою, молодою, еластичною і сяючою; уповільнює процеси старіння зсередини; живить і зволожують шкіру, зменшує і усуває зморшки; колаген для суглобів і сухожиль робить їх рухливими і міцними.

✨Гіалуронова кислота – необхідна для відновлення і підтримання водного балансу шкіри, профілактики захворювань опорно-рухового апарату, уповільнення процесів старіння.

✨Вітамін С – нормалізує обмін речовин, підсилює імунітет. Сприяє зниженню кількості цукру в крові. Нормалізує вміст холестерину в крові і роботу печінки. Стимулює утворення червоних і білих кров'яних тілець. Знижує ризик онкологічних захворювань.

✨Вітаміни групи В – беруть участь в обміні речовин і наповнюють організм життєвою енергією. Необхідні для нормальної роботи нервової системи і органів кровотворення. Підвищують імунітет.

✨Цинк – грає важливу роль в обміні речовин, розщепленні білків, жирів і вуглеводів. Покращує імунітет. Зміцнює кісткову тканину. Необхідний для метаболізму і ділення клітин. Покращує стан шкіри і роботу печінки.

✨Ресвератрол – містять фітоестрогени - рослинні гормони, які корисні для жінок 45+ років. Вони здатні уповільнити процес старіння, запобігти серцево-судинні захворювання і нормалізувати рівень ліпідів, зокрема - холестерину в крові.

✨Коензим Q10 – має антиоксидантні властивості і нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів, що утворюються в організмі людини під дією радіації, стресів, хімікатів. Вчені світу відзначають, що коензим Q10 має захисну вплив на серце, а також сприяє зміцненню імунної системи, нормалізує артеріальний тиск, уповільнює процеси старіння.

Ціна - 499 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
aljocsh
aljocsh
Київ
40% виконаних замовлень
Була