Всі категорії
Додати товар

Nature's bounty, мелатонін подвійного спектра, 5 мг, 60 таблеток із подвійним шаром

315 грн
Опис

Швидше засинання, триваліший сон
Дієтична добавка
Не містить речовин, що ведуть до звикання
Клінічно вивчений засіб
Гарантована якість
Продукт пройшов лабораторні випробування
Подвійний шар

Шар швидкого вивільнення
Шар тривалого вивільнення
Мелатонін подвійного спектра від Nature's Bounty підняв питання підтримки сну на новий рівень для тих, хто час від часу відчуває безсоння. Кожна таблетка з подвійним шаром має технологію ISR — спеціалізований механізм доставки, який забезпечує переваги миттєвого й тривалого вивільнення в одній зручній таблетці.

Більше ніж 40 років надійної якості

У Nature's Bounty ми віддані вашому здоров’ю. Уже понад 40 років ми виробляємо надійні продукти, використовуючи досягнення науки та найчистіші інгредієнти — якість гарантовано. Тож ви можете щодня отримувати максимум користі від життя.

Рекомендації із застосування
Для дорослих. Приймати по одній (1) таблетці на день перед сном, оскільки мелатонін може викликати сонливість.

Інші інгредієнти
Дикальцію фосфат, рослинна целюлоза. Містить < 2 % таких інгредієнтів: діоксид кремнію, триацетин, овочевий сок (барвник), стеарат магнію рослинного походження, рослинна стеаринова кислота.

Без ГМО, штучних ароматизаторів, штучних підсолоджувачів, консервантів, цукру, крохмалю, молока, лактози, сої, глютену, пшениці, дріжджів, риби. Не містить натрію. Підходить для вегетаріанців.

Попередження
Не рекомендується приймати жінкам під час вагітності та грудного вигодовування. Перед початком застосування під час прийому препаратів або за наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем. У разі виникнення будь-яких небажаних реакцій слід припинити прийом і звернутися до лікаря. Забороняється керувати автомобілем, працювати з механізмами та вживати алкоголь під час прийому цього продукту. Курс прийому не повинен перевищувати 2 місяців із перервою в 1 тиждень. Не призначений для використання особами до 18 років. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка під кришкою пошкоджена або відсутня.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svarzhinska
svarzhinska
Бровари
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари