Аодзу — один із секретів японського довголіття та краси.
Після серйозних досліджень властивостей аодзу були знайдені оптимальні інгредієнти з поживних і смакових характеристик:
капуста калу, паростки ячменю та диякель.
Іноді вони використовуються окремо, іноді разом.
Для виробництва Аодзу на основі ячменю використовуються молоде свіже листя завдовжки 20-30 см. Листя ячменю містить дуже багато вітамінів, мінералів і амінокислот. Порівнюючи з капустою кале, у листі ячменю у 12 разів більше клітковини, уп'ятеро більше вітаміну B9 (фолієвої кислоти) та калію. Ячмінні пагони є також джерелом антиоксидантних ферментів СОД, які пов'язані з довголіттям.
Великий вміст антиоксидантів у молодих пагонах ячменю допомагають запобігти пошкодженню клітин вільними радикалами, що пришвидшують старіння і сприяють утворенню деяких хронічних захворювань.
Листя ячменю через рясну клітковину в сирому вигляді людському шлунку просто не перетравити.
Тому сік аодзіру — це єдиний спосіб отримувати поживні речовини з листя ячменю.
Відомий японський фармацевт і доктор Йошихіде Хагівара присвятив десятки років дослідженням зелені ячменю. Він говорив «це одна з найпоживніших і найсмачніших страв у природі», «ідеальна їжа швидкого приготування для людини»!
Склад: молоді пагони ячменю порошок.
Чудова профілактика онкологічних захворювань, а також патологій серцево-судинної системи та процесів старіння.
Завдяки тому, що до складу напою входить хлорофіл, добавка сприятливо впливає на роботу кровоносної системи.
Усунення неприємного запаху з порожнини рота.
Поліпшення роботи імунної системи, підвищення стійкості до простудних захворювань.
Поліпшення кольору обличчя та стану шкіри загалом
Підвищення працездатності та витривалості, поліпшення настрою
Поліпшення обміну речовин, зниження ваги
Чітко окреслена протизапальна дія.
Вміст (1 пакетик, 3 г): Енергія 9.42 ккал, білок, жир, цукор 0.2 г, харчові волокна, натрійг, кальцій, залізо, калій, магній, вітамін C, вітамін E, вітамін B1, вітамін B2, вітамін B6, вітамін K, фолієва кислота, β-каротин, ізолейцин, лейцин, лізин, метіонін, цистин, фенілаланін, треонін, триптофан, валін, гістидин, аргінін, аланін, аспарагінова кислота, глутамат, гліцин, пролін, серин, кофеїн 0 г.
Форма випуску: 75 пакетиків по 3 г.
Спосіб застосування: 1 пакетик на день, розчинити в ≈ 100-180 мл теплою (високі температури знижують поживну цінність) води, молока або іншого напою.
За бажанням можна додати в напій мед або використовувати порошок для приготування інших страв
Виробник: Японія