Всі категорії
Додати товар

Вітаміни для поліпшення та відновлення зору jarrowformulas lutein 20 мг

1000 грн -10% 900 грн
Опис

Вітаміни для поліпшення та відновлення зору Jarrow Formulas Lutein 20 мг

Стан: нові, оригінал зі США
Заказувався в США на IHERB. Там понад 9100 добрих відгуків.
Об'єм: 120 капсул (на 4 місяці приймання)
Сроки: до 01.25

Для захисту очей від сонячного світла, стресу та іншого впливу зовнішнього середовища ми рекомендуємо звернути увагу на Jarrow Formula Macula Protective Factors. Лютеїн і зеаксантин, отримані з пелюсток марікультури та мариноги, засвоюються найефективніше. У меншій кількості представлений астаксантин, що має потужні антиоксидантні властивості. Цей препарат є одним із небагатьох на Айхерб, до якого додали повну формулу для гарного зору. Порівнюючи з іншими представниками рейтингу, можна зазначити високий вміст зеаксантину.

Покупці зазначають помітні результати, які з'являються через кілька тижнів. Зникає відчуття сухості, зір стає чіткішим. Деякі кажуть, що саме ці вітаміни радять лікар. Бренд на ринку вже давно і має довіру покупців. Дитячим його не назвати через високий вміст лютеїну. Дорослим потрібна така доза для поліпшення зору, яке падає з віком і напругою під час роботи.

⭐ Рекомендації щодо застосування: приймати по 1 капсулі на день під час їжі або відповідно до рекомендацій кваліфікованого медичного працівника.

🌿 Склад:
- Лютеїн (Tagetes erecta) (екстракт пелюсток оксамитових) — 20 мг
- Зеаксантин (Tagetes erecta) (екстракт пелюсток оксамитових) — 4 мг

⭐ Особливості:
- Економне паковання
- Лютеїн, 20 мг і зеаксантин, 4 мг
- Підтримує зір і здоров'я макули

Лютеїн — це антиоксидантний каротиноїд, який у природі трапляється разом із зеаксантином, спорідненим йому каротеноїдом. Лютеїн і зеаксантин зосереджені в жовтому плямі ока (макуле), а також у мозку, шкірі, тканинах молочної залози та шийкі матки. І лютеїн, і зеаксантин захищають макулу від деградації, яка зазвичай пов'язана зі старінням і окисним стресом. Макула відповідає за фокусування ока та колірне сприйняття. Лютеїн і зеаксантин містяться в темно-зелених листових овочах. Тоді як споживання лютеїну середньостатистичним американцем становить усього лише 2 мг на день, інші групи населення щодня споживають від 20 до 25 мг.

Лютеїн Jarrow Formula® отриманий із пелюсток оксамитців. Кожна капсула містить 20 мг лютеїну (чистий вихід) у вільній формі, у якій він концентрується в макулі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари