Всі категорії
Додати товар

Екстракт розторопші, 175 мг, 90 рослинних капсул

445 грн
Опис

Опис

Екстракт розторопші від Lake Avenue Nutrition
Містить екстракт насіння розторопші (Silybum marianum)
Екстракт, стандартизований до 80 % силімарину
Підтримує роботу печінки*
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить глютену, ГМО та сої
Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
Розторопша давно використовується в традиційних рослинних засобах, оскільки її насіння містить корисну сполуку, яку називають силімарином. В екстракті розторопші від Lake Avenue Nutrition збережено корисні властивості цієї рослини, тож його приймання може сприяти підтримці роботи печінки*.

Розторопша для здоров’я печінки

Силімарин — це тип флавоноїду, який отримують із насіння розторопші, оскільки він має корисні властивості. Ця добавка з розторопшею стандартизована до вмісту 80 % силімарину, що може підвищити ефективність*. Силімарин найбільш відомий своїм потенціалом для підтримки здоров’я та роботи печінки, оскільки вважається, що він сприяє здоровим процесам детоксикації в клітинах печінки*. Ця додаткова підтримка може сприяти захисту печінки від пошкодження, спричиненого певними токсинами*.

Екстракт розторопші від Lake Avenue Nutrition містить високий рівень силімарину у веганських капсулах. Продукт не містить глютену, ГМО, сої та підходить для веганів.

Протестовано сторонньою організацією

Наші продукти проходять перевірку якості, під час якої вони тестуються незалежною лабораторією, що має сертифікацію ISO, з використанням науково підтверджених методів тестування, щоб гарантувати автентичність, чистоту та ефективність інгредієнтів. Для додаткової прозорості ми публікуємо результати в наших звітах про перевірку якості iTested, щоб ви могли переконатися в усьому самі.

Рекомендації із застосування

Приймати 1 капсулу на день незалежно від приймання їжі або згідно з рекомендаціями кваліфікованого медичного працівника.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари