Всі категорії
Додати товар

Now foods, мега d3 і mk-7, 180 мкг (5000 мо), 60 рослинних капсул

870 грн -14% 750 грн
Опис

Опис
5000 МО / 180 мкг
Підтримка кісток і серцево-судинної системи
Вітаміни D3 і K2
Mena Q7 — вітамін K2 у формі MK-7
Харчова добавка
Кошерний продукт
Вітаміни
У сімейній володінні з 1968 року
Якість гарантована належної виробничої практики (GMP)
Mega D-3 і MK-7 NOW® поєднує в собі вітаміни D3 і K2, дві поживні речовини, роль яких у підтримці здоров'я кісток, зубів і серцево-судинної системи ретельно досліджувалася. Взаємодіючи з кальцієм, вітамін D3 підтримує здоров'я кісткової системи, а за даними останніх досліджень він також має велике значення для роботи імунної системи. MenaQ7® MK-7 — це унікальна біодоступна форма вітаміну К2 без сої, яка відіграє ключову роль під час підтримання здоров'я артерій завдяки своїй здатності забезпечувати правильний метаболізм кальцію в кровоносних судинах та артеріях. Також вітамін K2 сприяє формуванню міцних і здорових кісток.

Рекомендації щодо застосування
Вживати щодня по 1 капсулі під час їди.

Інші інгредієнти
Мікрокристалічна целюлоза, гіпромеллоза (целюлозна капсула) і діоксид кремнію.

Не виробляється з продуктами з пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риб або молюсків. Виготовляється у встановленні GMP, яка обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження
Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking any anti-coagulants (such as warfarin, Coumadin®, heparin) or other medication, or have a medical condition. Discontinue use two weeks prior to surgery. Keep out of reach of children.

Store in a cool, dry place after opening.

Відправлення від відповідальності
iHerb робить усе можливе для того, щоб зображення й інформація про продукцію були надані своєчасно та коректно. Однак іноді оновлення даних може відбуватися із затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті iHerb.

Відвідати вебсайт виробника

Відомості про добавку
Розмір порції: 1 рослинна капсула

Склад порції % від добової норми
Вітамін D3
(у формі холекальциферолу) (з ланоліну) 125 мкг (5000 МЕ) 625%
Вітамін K2
(у формі менахінону-7) (MK-7) (MenaQ7®) 180 мкг 150%

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари