Всі категорії
Додати товар

Now foods, силімарин, екстракт розторопші, 150 мг, 120 рослинних капсул

515 грн
Опис

Опис
Підтримує нормальну роботу печінки
З куркумою
Харчова добавка
Вегетаріанський і веганський продукт
Натуральні рослини та трави
Сімейне підприємство, засноване в 1968 року
Вироблено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)
Силімарин (Silybum marianum), також відомий як розторопша, використовувався травниками впродовж багатьох століть. Наукові дослідження показали, що компоненти силімарину сприяють нормальній роботі печінки. Цей вегетаріанський склад також містить куркуму як додатковий активний компонент.

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 2 капсули 1-3 раз на день під час їди.

Інгредієнти
Целюлоза (капсула), рисове борошно та стеарат магнію (рослинного походження).

Продукт може природно змінювати колір.

Під час виробництва не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, соя, кукурудза, молоко, яйця, риба, молюски та інгредієнти з деревних горіхів. Виготовляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де здійснюється оброблення інших інгредієнтів, що містять ці алергени.

Попередження
Тільки для дорослих. Не призначено для вагітних і жінок, що годують. Перед використанням добавки проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви приймаєте ліки або маєте будь-яке захворювання (особливо порушення в роботі жовчного міхура). Зберігати в недоступному для дітей місці.

Після відкриття паковання зберігати в сухому та прохолодному місці.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 2 рослинні капсули
Порцій в упаковці: 60

Кількість в 1 порції % від добової норми
Калорії 5
Усього вуглеводів 1 г <1%*
Екстракт плодів і насіння розторопші (Silybum marianum) (стандартований до 240 мг флавоноїдів силімарину — еквівалентно 80%) 300 мг †
Куркума (Curcuma longa) (корінець) 700 мг †
* Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день.
† Добова норма не визначена.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари