Всі категорії
Додати товар

Solaray, magnesium potassium asporotates, аспартат магнію й калію, 120 рослинних капсул

665 грн
Опис

Опис
Харчова добавка
З бромелаїном
Ефективність підтверджена результатами лабораторних досліджень
Опис. Магній і калій — це два найпоширеніших мінерали з в організмі. Разом вони допомагають підтримувати здоровий баланс електролітів, роботу м'язів, а також здоров'я серцево-судинної системи та клітин. Для додаткової поживної підтримки до складу входить комплекс трав.

Рекомендації щодо застосування
Застосовувати тільки відповідно до вказівок. Приймати по 2 рослинні капсули на день під час їжі або запиваючи склянкою води.

Інгредієнти
Капсула з рослинної целюлози, мальтодекстрин (з кукурудзи без ГМО), стеарат магнію, целюлоза, листя розмарину, ягоди глоду, трава пипника та діоксид кремнію.

Попередження
Не треба використовувати продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування треба проконсультуватися з лікарем.

Зберігати в сухому та прохолодному місці.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 2 капсули VegCap
Порцій в упаковці: 60

Кількість в 1 порції % від добової норми
Магній (у формі Magnesium AsporotateTM [аспартат магнію, цитрат магнію, орат магнію) 300 мг 71%
Калій (у формі Potassium AsporotateTM [аспартат калію, цитрат калію, оротат калію) 40 мг 1%
Бромелаин (1800 MCU/г) 140 мг *
* Добова норма не визначена.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари