Всі категорії
Додати товар

Solaray, reacta-c, 500 мг, 60 капсул на рослинній основі

365 грн
Опис

Опис
Харчова добавка
Ефективність підтверджена результатами лабораторних досліджень
Запатентована цілодобова підтримка
Швидкодійний, Тривалий, сприятливий для шлунка
Опис. Reacta-C — це клінічно випробувана та запатентована формула, яка забезпечує цілодобову підтримку, доставляє вітамін C в організм упродовж доби та сильніше зміцнює імунітет! Этот комплекс аскорбата стронция и аскорбата кальцію з L-треонатом являє собою некислотну формулу, розроблену для швидкої дії, тривалої дії та ніжної для шлунка. Основні інгредієнти продукту, наприклад, біофлавоноїди, індол-3-карбінол і вітамін С, що забезпечує базову синергетичну підтримку, забезпечують максимальну біодоступність і ефективність.

Рекомендації щодо застосування
Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Приймати по одній рослинній капсулі на день під час їжі або запиваючи склянкою води.

Інгредієнти
Капсула з целюлози, магнію стеарат, L-треонат кальцію та діоксид кремнію.

Попередження
Не треба використовувати цей продукт, якщо захисна плівка ушкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед початком застосування треба проконсультуватися з лікарем.

Зберігати в сухому прохолодному місці.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула

Кількість в 1 порції % від добової норми
Вітамін C (у формі аскорбата стронція й аскорбата кальцію у формі Reacta-C) 500 мг 556%
Концентрат біофлавоноїдів (з цитрусових) 200 мг *
Основа підтримки вітаміну С: концентрат гесперидину, концентрат рутину, ацерола, індол-3-карбінол 25 мг *
* Добова норма не визначена.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари