Всі категорії
Додати товар

Life extension, echinacea elite / ехінацея еліт, 60 вегетаріанських капсул

693 грн
Опис

Намагаєтеся зберегти здоров'я? Ехінацея може допомогти. Клінічні дослідження показують, що активні сполуки, які містяться в корені, листі, надземній частині та стеблах ехінацеї, підтримують різні ланки імунної системи, завдяки чому ваш організм дає сильну відповідь на виклики. Але має значення, з якого виду і навіть з якої частини рослини виготовлена ваша ехінацея: ці капсули містять екстракти ехінацеї з цілої рослини як ехінацеї пурпурової, так і ехінацеї вузьколистої - двох найбільш вивчених видів ехінацеї, що підтримують імунітет.

Підсильте свій природний захист за допомогою цільних рослинних екстрактів двох видів ехінацеї, відомих своєю підтримкою імунної системи.

Переваги ехінацеї елітної

Викликає потужну реакцію імунної системи
Використовується для підтримки імунітету протягом багатьох поколінь, а нещодавні клінічні дослідження продемонстрували його ефективність
Використання стандартизованих, цільних рослинних екстрактів ехінацеї пурпурової та ехінацеї вузьколистої максимізує ефективність
Ехінацея використовується для підтримки імунного здоров'я протягом століть. Але існує не один вид ехінацеї, а різні сполуки, які допомагають організму захищатися, містяться в різних частинах рослини. Рішення: приготуйте ехінацею з двох найефективніших видів ехінацеї: Echinacea purpurea та Echinacea angustifolia - і використовуйте стандартизовані екстракти з цільної рослини.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари