Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, засіб для імунітету з андрографісом ap-bio, 100 мг, 30 таблеток

322 грн
Опис

Засіб для імунітету з андрографісом AP-BIO® від California Gold Nutrition
Містить вітамін C, цинк та екстракт андрографісу (Andrographis paniculata)
Допомагає підтримувати здоров’я імунної системи*
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить глютену та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee
Імунна система захищає організм від поширених захворювань, зокрема застуди та грипу, тому необхідно піклуватися про здоров’я цієї системи. Засіб для імунітету з андрографісом AP-BIO® від California Gold Nutrition містить вітаміни, мікроелементи й рослинну суміш для підтримання імунітету та здоров’я дихальної системи, особливо у сезон застуд*.

Підтримайте здоров’я імунної системи

Ця добавка містить унікальну суміш із трьох компонентів, які підтримують імунітет. Насамперед це екстракт андрографісу, визнаний у всьому світі рослинний екстракт, який ефективно підтримує здоров’я у будь-яку пору року. Також він бере участь у пригніченні медіаторів запалення, пов’язаних зі звичайною застудою, а отже, може допомогти зменшити тяжкість симптомів*. Наступний інгредієнт, цинк, є антиоксидантом, який підтримує здорові функції багатьох систем організму, зокрема імунної системи. Нарешті вітамін С, властивості якого у підтриманні імунітету широко відомі, також може сприяти виробленню колагену для використання в сполучній тканині*.

Засіб для імунітету з андрографісом AP-BIO® від California Gold Nutrition містить AP-BIO®, клінічно перевірену швидкодіючу форму екстракту андрографісу (Andrographis paniculata) із 7 біологічно активними речовинами. Він підходить для вегетаріанців і веганів, не містить глютену та сої. За умови прийому згідно з рекомендаціями препарату вистачає на 1 місяць споживання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари