Всі категорії
Додати товар

Now foods, холін та інозитол, 100 рослинних капсул

440 грн
Опис

Опис
Здоров'я нервової системи
Сприяє правильному передаванню нервових імпульсів
Допомагає прискорити метаболізм жирних кислот
Не містить ГМО
Харчова добавка
Вегетаріанська/веганська формула
Кошерний продукт
Вітаміни
У сімейній володінні з 1968 року
Якість, підтверджена належної виробничої практики (GMP)

Під час виробництва не використовувалися дріжджі, пшениця, глютен, сою, молоко, яйця, риба, молюски/ракоподібні або деревні горіхи. Виробляється підприємством, що відповідає вимогам належної виробничої практики (GMP), на якому обробляють інші інгредієнти, що містять ці алергени.

У цьому продукті можливе природне відхилення в кольорі.

Попередження
Попередження. Тільки для дорослих. Перед застосуванням під час вагітності, лактації, приймання ліків або за наявності будь-яких захворювань треба проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Після відкриття паковання зберігати в сухому та прохолодному місці.

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідати вебсайт виробника

Відомості про добавку
Розмір порції: 1 рослинна капсула

Склад порції % від добової норми
Холін (з холіну бітартрату) 250 мг 45%
Інозитол 250 мг †
† Добова норма не встановлена.
Холін і інозитол належать до групи вітамінів групи B. Холін необхідний для нормальної синовіптичної передачі, здоров'я мозку, а також для метаболізму жирних кислот у печінці. Інозитол також необхідний для здоров'я мозку та нервової системи. Холін і інозитол є важливими компонентами всіх клітинних мембран.

Рекомендації щодо застосування
Вживати по 1 капсулі на день, бажано під час їди.

Інгредієнти
Гіпромелоза (рослинна капсула) і стеарат магнію (рослинного походження).

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари