Всі категорії
Додати товар

Мультивітаміни доппельгерц від а до цинку doppelherz a-z depot тривалої дії

335 грн
Опис

Мультивітамінний комплекс Doppelherz A-Z

тривалої дії (DEPOT)

У чому переваги таблеток DEPOT?

При незбалансованому харчуванні постачання вітамінами, мінералами і мікроелементами часто не є оптимальним. Організм може зберігати тільки певні вітаміни і мінерали в обмеженій кількості, до них відносяться водорозчинні вітаміни C, B1, B2 та B6.

Наприклад, вживаючи за один раз велику кількість вітаміну С, він виводиться з організму невикористаним і стає недоступним для організму під час підвищеного стресу або коли він необхідний.

) DEPOT(Z -ADoppelherz працює як свого роду «запас поживних речовин» завдяки спеціально розробленій таблетці тривалої дії. З цього «запасу поживних речовин» цінні поживні речовини поступово розчиняються протягом всього дня, і таким чином постійно доступні для організму.

Приймаючи всього 1 таблетку Doppelherz A-Z (DEPOT) в день, ви забезпечуєте свій організм важливими вітамінами, мінералами і мікроелементами, а також лютеїном на протязі всього дня.
Оптимальне постачання необхідними вітамінами, мінералами та мікроелементами є важливою умовою гарного самопочуття і працездатності. Організм не може сам виробляти ці життєво важливі елементи, тому необхідно його щодня забезпечувати цими речовинами.

У продукті Doppelherz A-Z (DEPOT) ретельно і в розумних кількостях збалансовані вітаміни, мінерали і мікроелементи.

Вітаміни:
вітаміни - це органічні сполуки, які людський організм, за винятком вітаміну D, не може робити сам, отже, ми повинні отримувати їх в достатній кількості через їжу.
Таблетки Doppelherz A-Z (DEPOT) містять 13 основних вітамінів: водорозчинні вітаміни C, B1, B2, B3, B6, B12, фолієву кислоту, біотин і пантотенову кислоту, а також жиророзчинні вітаміни A, D, E і K.

Мінерали і мікроелементи:
Мінерали і мікроелементи організм самостійно не виробляє.

У продукті Doppelherz A-Z (DEPOT) розумно поєднуються мінерали кальцій та магній, а також мікроелементи фосфор, залізо, цинк, мідь, селен, хром, молібден та йод.

добова норма (= 1 таблетка):

Вітамін А

400 мкг RE

Лютеїн

1500 мкг

Вітамін Д

5 мкг

Вітамін Е.

10 мг (α-TE)

Вітамін К

20 мкг

вітамін C

150 мг

Вітамін B1

3,5 мг

Вітамін В2

4 мг

ніацин

18 мг NE

Вітамін B6

5 мг

Фолієва кислота

450 мкг

Вітамін B12

2,5 мкг

Біотин

300 мкг

Пантотенова кислота

12 мг

Кальцій

137 мг

фосфор

105 мг

магній

56,3 мг

залізо

2,1 мг

цинк

5 мг

мідь

900 мкг

селен

10 мкг

хром

25 мкг

молібден

20 мкг

йод

100 мкг

Рекомендації щодо застосування:

Приймати по 1 таблетці на день після їди, запиваючи достатньою кількістю рідини. При необхідності таблетки можна поділити на дві половини.

Примітки:

Не підходить для дітей та підлітків. Зберігати у сухому місці при температурі не вище 25°C.

Склад:

Наповнювачі Целюлоза, ізомальт і гідроксипропілметилцелюлоза, дикальційфосфат, L-аскорбінова кислота, оксид магнію, агенти, що розділяють, жирні кислоти, магнієві солі жирних кислот, тальк і діоксид кремнію, модифікований крохмаль, нікотинамід, DL-альфа-токоферила кальцію Гідроксид заліза, сульфат заліза, гідрохлорид піридоксину, мононітрат тіаміну, рибофлавін, кукурудзяний крохмаль, сульфат міді, агент, що покриває, гідроксипропілцелюлоза, карбонат кальцію, лютеїн з чорнобривців, рослинні олії в різних пропорціях, сироп гцета -Хлорид, молібдат натрію, селеніт натрію, фітоменадіон, холекальциферол, ціанокобаламін

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?