Всі категорії
Додати товар

Lactobif пробіотики, 30 млрд куо, сша, 60 капсул

145 грн
Опис

California Gold Nutrition LactoBif Пробіотики, 30 млрд КУО, США, 60 капсул

Покращують травлення й підтримують здоров'я кишківника й імунну систему!

10 капсул — 145 грн
60 капсул — 730 грн

Виробництво США.

Пробіотики LactoBif® 30 від California Gold Nutrition містять 8 активних пробіотичних штамів, включно з 5 штамами лактобактерій і 3 штамами біфідобактерій.

Кожна капсула містить 30 мільярдів КУО, які постачаються в організм, щоб гарантувати необхідну кількість корисних бактерій.

Пробіотики LactoBif® 30 від California Gold Nutrition допомагають підтримувати баланс у кишечнику, збільшуючи в ньому кількість корисних бактерій, що може сприяти зміцненню травної та імунної систем, а також полегшити поширені симптоми порушення травлення.

Ця запатентована суміш бактерій містить кілька корисних штамів пробіотиків. Містить ацидофільні лактобацили (Lactobacillus acidophilus), один із найвідоміших пробіотиків. Цей штам має антимікробні та противірусні властивості, які підтримують імунну систему та запобігають захворюванням. Крім того, до складу доданий один добре відомий штам, біфідобактерії longum (Bifidobacterium longum), який може підтримувати здоров'я кишківника завдяки виробленню молочної й оцтової кислот.

Пробіотики LactoBif призначені для підтримки здоров'я травної системи та можуть допомогти зменшити поширені проблеми з травленням, як-от розлад шлунка, гази, закреп, діарею та здуття живота.

Упаковано в індивідуальні герметичні блістери з подвійною фольгою.

Рекомендації щодо застосування:

Приймайте по 1 капсулі на день незалежно від споживання їжі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари