Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Швейцарський релакс 60капс. вівасан vivasan

1600 грн

розпродаж до 11 Травень

1120 грн
Опис

Релакс з екстрактом звіробою - натуральний антидепресант заспокійливої та загальнозміцнюючої дії на основі звіробою. Знімає нервову напругу, дратівливість, безсоння, стреси, депресії, відчуття страху, туги, покращує настрій і самопочуття. Показаний при клімаксі, для профілактики серцево-судинних захворювань.

Надає заспокійливу дію, яка призводить до поліпшення настрою і внутрішнього комфорту. За рахунок звіробою звичайного, що входить до складу фітопрепарату Релакс, усувається почуття тривоги, неспокою, дратівливості, самотності, знижується стомлюваність.

Одночасно звіробій покращує показники ліпідного (жирового) обміну. Показаний для профілактики серцево-судинних захворювань.

Крім усього, звіробій має загальнозміцнюючу, протизапальну, антимікробну, глистогінну, сечогінну, спазмолітичну дію. Тому він застосовується при дискінезіях жовчних шляхів і жовчного міхура, гепатитах, холециститах, гастритах з секреторною недостатністю, метеоризмі, хворобах нирок, що супроводжуються затримкою рідини, при нічному нетриманні сечі у дітей, гіпертонії, нейроциркуляторній дистонії.

Препарат в капсулах Релакс містить звіробій з оптимальною кількістю гіперицину, необхідного для забезпечення ефективного впливу на організм без негативних наслідків. Він характеризуються низькою токсичністю і добре переноситься: побічні явища не спостерігаються.

Лікувально-профілактичну дію фітопрепарату Релакс:

▪ полегшує нервову напругу;

▪ усуває безсоння, неспокій, збудливість, дратівливість, стреси;

▪ знімає відчуття страху, туги, самотності;

▪ покращує настрій і самопочуття.

Показання до застосування фітопрепарату Релакс:

▪ депресії;

▪ страхи;

▪ тривожний стан;

▪ безсоння;

▪ дратівливість;

▪ підвищена стомлюваність;

▪ астеноневротичні стани;

▪ ішемічна хвороба серця;

▪ нейроциркуляторна дистонія;

▪ дискінезія жовчних шляхів і жовчного міхура;

▪ гепатити;

▪ холецистити;

▪ гастрит зі зниженою секреторною активністю;

▪ метеоризм;

▪ енурез;

▪ хвороби нирок із затримкою рідини.

Протипоказання: Препарати із звіробоєм не рекомендується застосовувати при тривалому перебуванні на сонці, роботі в радіологічних лабораторіях, наявності інтенсивного опромінення УФ-променями і при високих температурах. У цих умовах він може викликати алергічні ураження шкіри. Не рекомендується звіробій при важких формах гіпертонії, підвищеній температурі тіла, індивідуальній непереносимості, вагітності, годуванні груддю.
Спосіб застосування та дозування фітопрепарату Релакс:

Дорослим і дітям від 14 років - приймати по 1-2 капсулі 1 раз на добу під час їди протягом 2-3 тижнів.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари