Всі категорії
Додати товар

Швейцарський пробіотик флорамакс 30 капс. без лактози,без глютена, дітям від 0+ vivasan

1600 грн

розпродаж до 16 Травень

1280 грн
Опис

ФЛОРАМАКС - ефективний препарат від компанії ВІВАСАН для усунення дисбактеріозу і відновлення мікрофлори кишківника.
Продукт для всієї сім"ї ( від 0 +)
БЕЗ ЛАКТОЗИ, БЕЗ ГЛЮТЕНУ
Піридоксин необхідний також м'язам, так як разом з кальцієм сприяє їх нормальному функціонуванню та ефективному розслабленню.
Лактобактерії ацидофільні (Lb. Acidophilus) – найбільш широко застосовуваний пробіотик. Ці лактобактерії є нормальною кишковою флорою людини.
Вони сприяють травленню, розщеплюючи складні органічні речовини, целюлозу, що беруть участь у процесі обміну ліпідів, нейтральних жирів і жирних кислот, сприяючи зниженню рівня холестерину в крові.
Білки під дією лактобактерій розпадаються до кінцевих продуктів (індол, скатол, фенол). Ці продукти розпаду сприяють нормальній перистальтиці кишечника, створюють сприятливі умови для існування мікрофлори товстого кишечника.
Лактобактерії розкладають жовчні кислоти, утворюючи ряд кислот і гази, які сприятливо впливають на обмін речовин, перистальтику кишечника, процеси всмоктування води і т. п.
Вони підтримують імунну систему, підвищуючи резистентність організму до інфекцій. Додатково синтезують для організму людини ряд вітамінів групи В, фолієву кислоту, вітамін К та ін.
Запобігають прилипанню шкідливих бактерій гниття, які сприяють виникненню онкологічних захворювань. Таким чином, значно зменшується ризик розвитку раку кишечника.
Лактобактерії казеі (Lb. Casei) – це грампозитивні, паличкоподібні представники кисломолочних бактерій. Є облігатними для ШЛУНКОВО-кишкового тракту і статевих органів. У промисловості використовується в якості пробіотиків людини (оздоровлююча жива культура), як заквасочна культура для молочного бродіння.
Живі бактерії зменшують діарею, змінюють мікрофлору травного тракту, зміцнюють імунну систему в ході переміщення по ШКТ. Добре сумісні з іншими пробіотиками.
Лактобактерії саливаріус (Lb. Salivarius.) – це анаеробна, грампозитивна бактерія, стійка до жовчі, кислоти, антогоністична до потенційно-патогенних мікроорганізмів, здатним викликати запалення.
Здатна до виробництва значної кількості молочної кислоти. Науково доведено її дієвість як пробіотика для придушення Helicobacter Pylori.
Застосовуються при дисбіозі товстого кишечника, зниженому імунітеті, після застосування антибактеріальних препаратів, хронічних захворювань шлунково-кишкового тракту, стресі і т. д.
Показання до застосування:
• для профілактики і лікування дисбактеріозу кишечника і кандидозу після антибіотиків, сульфаніламідів, цитостатиків, променевої та хіміотерапії
• при різних порушеннях травлення – метеоризмі, печії, діареї, запорі, непереносимості лактози, ферментативної недостатності
• при коліті, гастриті і інших захворюваннях ШЛУНКОВО-кишкового тракту
• для нормалізації обміну речовин при ожирінні або кахексії
• при гіперхолестеринемії, при остеопорозі, при ослабленні імунітету
• у комплексному лікуванні онкозахворювань
• при захворюваннях шкіри (вітіліго, юнацькі вугри, дерматози, дерматити)
• рекомендується жінкам у період вагітності і годування груддю
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Салатовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари