Всі категорії
Додати товар

Швейцарська ефірна олія ялівцю 10 мл вівасан vivasan

1500 грн
Опис

Ефірна олія ялівцю (Juniperus communis) має сильний, пряно-фруктовий аромат із запахом джину. Ефірна олія Ялівцевої ягоди, відома своїми детоксифікувальними, антиоксидантними та імуностимулювальними властивостями, використовувалося в лікувальних і сонячних цілях з давніх часів. Сприяє виведенню токсинів, стимулює імунітет, надає і відновлює життєві сили, бадьорить і поліпшує настрій. Олія ялівцю — ідеальний засіб для медитації.
Олія ялівцю має виразну протиревматичну та протиподагрувальну, тому широко використовується у разі подагри, суглобного ревматизму, обмінно-дистрофічних артрозо-артритів, остеохондрозу хребта. Воно має гарну відхаркувальну дію, сприяє у такий спосіб швидшому вилікуванню бронхітів, пневмоній. Вона сприяє виведенню токсинів і зниженню температури тіла, стимулює імунітет, знижує ризик ускладнень. Ялівцева олія має гарну протизапальну дію у разі хронічних запальних захворювань жіночої статевої системи, а в чоловіків під час простати та аденоми простати.

Потужний антиоксидант: Поряд із гвоздичною олією ефірна олія ялівцевої ягоди наповнена антиоксидантами. Ці сполуки можуть допомогти захистити та зцілити тіло, чи то шкіра, чи внутрішні функції організму. Детоксифікувальна та насичена антиоксидантами ефірна олія ягід ялівцю є натуральним цілителем. Олія відновлює та зміцнює епідерміс, даючи змогу захистити від забруднень довкілля, які можуть пошкодити шкіру та викликати передчасне старіння.
Баланс: Олія ялівцевої ягоди допомагає регулювати вироблення гормонів і покращувати стан шкіри, викликаний гормональним дисбалансом, роблячи шкіру здоровішою та рівнішою, а також менш реагує на зовнішні агресори.

Олія нижньої ноти

Енергетика оливи: розвиває цілісність і вірність натури, неприйняття й розпізнавання фальші, захищає ауру від агресії, допомагає знайти швидкий і гідний вихід із будь-якого складного положення. Розвиває благородство та інтелігентність.

Основні властивості:

протиревматичну, протидагрова
антисептик бактерицидної дії
відхаркувальне, очисне
сечогінне, жовчогінне, потогінне
знижує внутрішньочерепний тиск
виводить солі сечової кислоти та токсини.
Показання до застосування:

хронічний бронхіт, туберкульоз легенів;

подагра, суглобовий ревматизм;

артрити, люмбаго, невралгії, радикуліти;

грип, ГРЗ, аденовірусна інфекція;

Простітить, цистит, гепатит, холецистит;

алергія, алергічні дерматози — псоріаз, мокнуча екзема;

безсоння, травми головного та спинного мозку;

хронічна інтоксикація шкідливими хімічними речовинами;

малі радіаційні дії;

атеросклероз, гіпертонія, ожиріння;

захворювання з підвищеним внутрішньочерепним тиском;

хронічні запальні захворювання статевої сфери.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений

Схожі товари