Всі категорії
Додати товар

Біотин, 1000 мкг, 100 вегетаріанських капсул,now foods,

315 грн
Опис

Доброго дня, Вас вітає команда Шалених Бджілок. Ми трудимось, щоб знайти для Вас найапетитніше пропозиції, найвигідніші ціни на товари світових брендів. З нами ви точно зекономите свій час і гроші. Всі товари на нашому сайті, 100% оригінал. Сегмент широкий косметика, вітаміни, іграшки, одяг і безліч іншого. Також надаємо послуги баʼєра під замовлення, для цього маємо групу в вайбері. Відписуємо і відправляємо оперативно. Зацікавив товар пишіть, з радістю проконсультуємо. Велике прохання перед купівлею уточнити наявність товару та доставку,щоб уникнути непорозумінь через те що товар проданий,дякую за увагу.

Опис
Джерело енергії
Підтримує метаболізм амінокислот
Сприяє здоровій роботі імунної системи
Без ГМО
Дієтична добавка
Вегетаріанський і веганський продукт
Кошерний продукт
Вітаміни
Сімейне підприємство з 1968 року
Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію GMP
Біотин — це водорозчинний вітамін, необхідний для нормального росту та роботи організму. Біотин діє як ключовий регулювальний елемент у глюконеогенезі, синтезі жирних кислот і метаболізмі деяких амінокислот. Крім своєї ролі у виробництві енергії, біотин посилює синтез деяких білків. Крім того, біотин сприяє нормальній роботі імунної системи й відіграє важливу роль у підтримці здоров’я шкіри.

Рекомендації із застосування
Приймати по 1 капсулі на день під час їди.

Інші інгредієнти
Рисове борошно, гіпромелоза (целюлозна капсула), аскорбіл пальмітат і діоксид кремнію.

Під час виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.
Попередження
Після відкриття упаковки зберігати в сухому прохолодному місці.

Попередження. Тільки для дорослих. Перед початком застосування в період вагітності, грудного вигодовування, за наявності захворювань або в разі прийому медичних препаратів слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Колір продукту може змінюватися природним чином.
Застереження
iHerb прагне забезпечити точність зображень товарів та інформації про них, але для деяких змін, внесених виробником в упаковку та/або інгредієнти, може очікуватись оновлення на нашому сайті. Хоча іноді товари можуть надходити з альтернативною упаковкою, свіжість завжди гарантована. Рекомендуємо перед використанням ознайомитися з інформацією на етикетках, попередженнями та вказівками до всіх товарів, а не покладатися виключно на інформацію, надану iHerb.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари