Всі категорії
Додати товар

Вітаміни d3 k2 120капс д3 к2 now foods імунітет здоров'я кісток

400 грн
Опис

Вітамін К2 активує гормон остеокальцин, вироблений остеобластами, і він необхідний, щоб зв'язувати кальцій у матрицю в наших кістках. Остеокальцин також не дає кальцію відкладатися в артеріях.

Інформація про добавку
Розмір порції: 1 рослинна капсула

Цей продукт NOW® поєднує в собі дві поживні речовини, роль яких у підтриманні здоров'я кісток, зубів і серцево-судинної системи ретельно досліджувалася. Вітамін D3 сприяє транспортуванню та засвоєнню кальцію в організмі. Недавні дослідження показують, що вітамін D3 може грати важливу роль у дії інсуліну та метаболізмі глюкози, а також сприяє зміцненню імунітету. Вітамін K важливий для формування здорових і сильних кісток. Роль вітаміну K для здоров'я артерій полягає в тому, що він сприяє нормальному обміну кальцію в судинних структурах. Вітамін K2 являє собою активну та біологічно доступну форму вітаміну K.

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їди.

Інгредієнти
Рисове борошно, целюлоза (капсула), і діоксид кремнію.

Під час виробництва не використовуються такі інгредієнти: пшениця, глютен, сою, молоко, яйця, риба та ракоподібні. Вироблено відповідно до стандартів GMP на підприємстві, де здійснюється обробка інших інгредієнтів, що містять ці алергени.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари