Всі категорії
Додати товар
Опис

Високоякісна харчова добавка із жиру глибоководних тихоокеанських риб. Містить поліненасичені жирні кислоти – унікальне джерело життєвих сил та корисних речовин для організму, які особливо цінні для серцево-судинної системи та мозку, а також суглобів та зору. Препарат із риб'ячого жиру в капсулах. Вироблено у Німеччині компанією LR Health & Beauty Systems Висока німецька якість продукції для найвищої якості життя!
Переваги продукту:
Кожна капсула Омега-3 із високим вмістом незамінних жирних кислот Омега-3 риб, що мешкають у південній частині Тихого океану (сардина, скумбрія, тунець). З цінним бета-глюканом з ячменю та олією примули! Без ГМО та без лактози. Продукт сертифікований у «Friend of the Sea» (міжнародна сертифікаційна компанія). Цей сертифікат підтверджує високі екологічні стандарти води та природного середовища, в яких мешкала риба, а також відсутність у ній шкідливих гормонів.
Форма випуску: 60 капсул/100,8 г (желатинові капсули масою 1680 мл).
В одній капсулі міститься 1,68 г риб'ячого жиру.
✔️1260 мг Омега-3 жирних кислот
✔️630 мг ЕПК (ейкозапантаєнова кислота) ✔️420 мг ДГК (докозагексаєнова кислота) ✔️117 мг бета-глюкан
Риб'ячий жир ідеально підходить для підтримання норми холестерину в крові та захисту серця від таких неприємних наслідків його підвищення як: інсульт; інфаркт міокарда; атеросклероз – затвердіння стінок артерій; стенокардія - нестача крові, що надходить у серце; підвищення артеріального та венозного тиску (гіпертонія); запобігає спазмам судин; інші хвороби серцево-судинної та нервової системи; запобігання тромбоутворенням.
Безумовно, риб'ячий жир у капсулах німецької компанії LR є одним із найкращих. І якщо порівнювати його з товарами інших виробників — потрібно лише серед найбільших (зазвичай серед американських), АЛЕ! ні в якому разі не порівнювати з дешевими препаратами, що продаються в аптеках. Риб'ячий жир у капсулах від LR (Супер Омега 3 Актив) містить додаткові цінні добавки для організму: олія вечірньої примули та бета-глюкан з ячменю, що сприяють зниженню рівня холестерину та зміцненню імунітету. Так само мають синергуючу дію з Омега 3, що робить препарат ще кориснішим і ефективнішим для організму людини. Гарантія якості риб'ячого жиру. підтверджено сертифікатом Friend of the Sea.
Склад Супер Омега Актив від LR: Риб'ячий жир у капсулах (висока кількість); желатин; олія енотери (примули вечірньої); клітковина ячменю, що містить бета-глюкани; гліцерин (вологоутримуючий агент); моно- та дигліцериди жирних кислот (емульгатор); пальмоядрове масло;
Дозування: • дітям до 12 років по 1 капсулі на день; • дітям з 12 років та підліткам по 2 капсули на день; • з 18 років і старше по 2-3 капсули на день Кому можна та потрібно приймати Супер Омега Актив? • дітям з року • дорослим • вагітним із третього семестру • які годують особливо у перші 6 місяців

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize