Всі категорії
Додати товар

Бокс «плаский живіт» схуднення,детокс,зниження ваги,коктейлі

1959 грн
Опис

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Інтенсивне зниження ваги,системний лімфодренаж, відновлення здорового метаболізму,антинабрякова та антизастійна дія, венотонік, кардіопротектор і антикоагулянт.

ОПИС:
•Поживний коктейль Mix Protein Slim — це спеціально підібраний склад білків з різних джерел, складних вуглеводів, мінералів та 12 оригінальних жироспалювачів, які є основною рушійною силою боксу, що допомагають відчутно зменшити об’єми власного тіла.

•LYM DRAIN&DETOX прискорює процес зниження ваги шляхом тонізації лімфатичної системи, виведення з організму зайвої рідини та прискорення метаболічних реакцій.

Усі продукти боксу мають низький глікемічний індекс і є безпечними для вживання людьми, які страждають на цукровий діабет 1 і 2 типу.

ПЕРЕВАГИ:
✅Концентрат різних джерел і форм білка.
✅ТОП-5 найефективніших жироспалювачів.
✅Природні форми вітамінів і хелатні форми мінералів.
✅Низький глікемічний індекс.
✅Лише натуральні інгредієнти.
✅Відновлення гомеостазу і правильного метаболізму.
✅Низька калорійність.
✅Без цукру, трансжирів, холестерину, лактози, глютену, канцерогенних цукрозамінників, штучних ароматизаторів і барвників.

🌱ДІЯ АКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ:

✔️MIX PROTEIN SLIM
Поживний низькокалорійний коктейль із концентрованим білком, ферментами та 12 потужними природними жироспалювачами. Висока концентрація білка сприяє швидкому насиченню, зменшує потяг до солодкого, допомагає трансформувати споживані калорії у м'язову масу, а не в жири. Природні жироспалювачі приcкорюють енергетичний обмін, збільшують м’язову масу й активно спалюють жир. У складі також містяться прості та складні вуглеводи, пребіотики, харчові волокна, ферменти, природні форми мінералів і вітамінів, антиоксиданти. Ферменти виконують функцію каталізаторів власних механізмів зниження ваги, прискорюють обмін речовин, покращують травлення, розщеплюють білки та підвищують їхнє засвоєння. Природні форми вітамінів прискорюють вуглеводний обмін, вирівнюють гормональний баланс, активують процеси спалювання накопиченого жиру, попереджують виникнення «жирових пасток» (зон, що не худнуть або худнуть погано), захищають від стресу, хронічної втоми й виснаження, підвищують імунітет.

✔️LYM DRAIN&DETOX
Фітокомплекс для глибокого очищення організму, дренажу лімфатичної системи, покращення кровообігу, антинабрякової активності, нормалізації кишкової мікрофлори, відновлення обміну речовин.

СПОСІБ ВИКОРИСТАННЯ:
Зранку,за 30 хв до сніданку - одну капсулу LYM DRAIN&DETOX,запити склянкою води кімнатної температури .

Сніданок бажано замінити коктейлем MIX PROTEIN SLIM.
Готувати порцію поживного коктейлю MIX PROTEIN SLIM можна, додаючи 27 г сухого порошку (або 3 столові ложки без гірки) до 250 мл води або 250 мл молока (рекомендуємо рослинне молоко без підсолоджувачів: мигдалеве, кокосове, соєве, фундукове).
Важливо!!!Через 30 хв після коктейлю,необхідно бути активною)
Не лежати,не сидіти,РУХАТИСЯ!У складі коктейлю є жироспалювачі,які працюють коли ми активні!

Далі,обід за розкладом(конструктор продуктів та рекомендації нутриціолога,можна отримати безкоштовно на зручний месенджер)

Після ланчу (обіду) вжити ще одну капсулу LYM DRAIN&DETOX і запити її водою.
ВАЖЛИВО!!!Пийте достатню кількість води!
Дотримуючись усіх рекомендацій ,отримати бажаний результат буде легше та швидше.

УСІ ОСОБИСТІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ НУТРИЦІОЛОГА,ви отримаєте БЕЗКОШТОВНО, після оформлення замовлення,на любий зручний для вас месенджер.

СКЛАД:
MIX PROTEIN SLIM, 405г - 1шт
LYM DRAIN&DETOX, 60 капсул - 1 шт

ПРОТИПОКАЗАННЯ:

Вік до 18 років, вагітність, лактація, індивідуальна непереносність компонентів.
Камені у нирках,тромбофлебіт.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари