Всі категорії
Додати товар

Gymbeam, чоловічі мультивітаміни essentials, 120 таблеток

580 грн
Опис

GymBeam, Чоловічі мультивітаміни Essentials, 120 таблеток

Мультивітаміни Men's Essentials - це складний вітамінно-мінеральний продукт, призначений спеціально для потреб чоловіків. Він містить 27 ретельно відібраних інгредієнтів для підтримки загального здоров'я, життєвої сили, життєвої енергії та правильного функціонування організму. Тому мультівітаміни для чоловіків Essentials можуть дозволити всім чоловікам вести активний та енергійний спосіб життя.

Щоденна порція 12 вітамінів легко підтримуватиме ряд важливих процесів в організмі. Після важкого робочого дня чоловічий організм неодмінно оцінить, наприклад, вітамін D, В6 або В12, які необхідні для оптимальної роботи імунної системи, що, в свою чергу, важливо для загального захисту організму. Крім того, вітамін С сприяє правильному виробленню колагену та функціонуванню шкіри, а також подбає про її здоровий та молодий вигляд.

Вимогливе життя може взяти своє у вигляді підвищеної втоми. Чоловічі мультивітаміни Essentials також можуть допомогти підвищити рівень енергії, наприклад, завдяки вітамінам В3, В6 або магнію. Ці основні поживні речовини здебільшого сприяють зменшенню втоми та виснаження, що неодмінно оцінить кожна людина, особливо в напружені дні, сповнені стресовими подіями. Але це ще не все, оскільки вітамін С та мінерали, такі як йод, магній та залізо, також незамінні для правильного функціонування метаболізму, важливого для утворення енергії. Крім того, коензим Q10 також допомагає в цьому процесі.

І ми не можемо забувати про важливість психічного благополуччя, для якого також важливі вітаміни В5, В9 і магній. Більш того, магній бере участь у більш ніж 300 біохімічних процесах в організмі а, отже, є однією з найбільш перевантажених речовин. Крім того, він також сприяє, наприклад, правильному функціонуванню м'язів, кісток і зубів, а також незамінному вітаміну D. Дефіцит магнію пов'язаний з неприємними м'язовими спазмами, які можуть вплинути на людину під час занять спортом, а також у спокої без зайвих зусиль. Тому магній присутній у високопоглинаючій хелатній формі у вигляді бісгліцинату магнію.

Чоловічі мультивітаміни Essentials просто пропонують все необхідне, що може знадобитися чоловікові. Це ідеальний засіб пропаганди активного способу життя та енергії всього за допомогою 2 таблеток щодня.

Дозування

Приймати по 2 таблетки на день.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари