Всі категорії
Додати товар

Морський колаген і гіалуронова кислота, marine collagen, neocell, 120 капсул

1028 грн
Опис

Близько чверті всього білка в організмі є колагеном. Колаген є основним структурним білком, утворюючи молекулярні сполуки, які зміцнюють сухожилля і великі, пружні листи, які підтримують шкіру і внутрішні органи. Кістки і зуби сформовані шляхом додавання мінеральних кристалів з колагеном. Колаген забезпечує структуру нашого організму, захищає і підтримує м'які тканини, поєднуючи їх зі скелетом. Колаген забезпечує рухливість і гнучкість суглобів, фортеця нігтів, волосся, пружність шкіри. Наш колаген забезпечує організм всіма необхідними амінокислотами в низькому молекулярному вазі.

Гіалуронова кислота входить до складу: хрящової тканини, синовіальної суглобової рідини, склоподібного тіла, кровоносних судин, шкіри. Гіалуронову кислоту Нау фудз застосовують в лікуванні багатьох захворювань органів і систем. Склад гіалуронової кислоти в шкірі та інших тканинах знижується з віком і це вимагає прийому препаратів з вмістом гіалуронової кислоти. При постійному прийомі гіалуронової кислоти уповільнюється старіння шкіри (поліпшується еластичність і пружність, підтримується водний баланс). Препарат є природним гелеутворювача, володіє регенеративними, противірусними, протизапальними, загоюючими властивостями. Служить мастилом для суглобових поверхонь (нормалізує освіту синовіальної рідини), покращує рухливість, зменшує запалення і больові фактори, стимулює регенерацію суглобового хряща, захищає хрящ від пошкоджень. Гіалуронова кислота - джерело біологічно-активної сірки, що сприяє поліпшенню стану сполучної тканини, вен і судин. Вона також підтримує в хорошому стані волосся і нігті, є незамінним компонентом багатьох косметичних засобів (служить основою для помад, кремів, гелів).

Спосіб застосування: 
В якості харчової добавки приймайте по (2) капсули два рази в день. Для отримання оптимальних поживних властивостей прийняти натщесерце і почекати 30 хвилин до прийому їжі.

Інші інгредієнти: 
Морський желатин - капсули, можуть містити рослинний стеарат магнію.

Попередження про алергени: містить рибу (коропа).

Не містить:
Глютену, пшениці, молока, дріжджів, цукру, натрію, штучних добавок, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Може містити: незначну кількість залишків сульфітів природного походження.

Попередження: 
Зберігати в сухому, прохолодному місці поза досяжністю дітей. Не вживати, якщо захисне кільце зламано або відсутній.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Як і при прийомі будь-яких інших добавок перед початком застосування препарату під час вагітності, лактації або за наявності захворювань слід проконсультуватися з лікарем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vitamaniya
Вітаманія
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари