Всі категорії
Додати товар

Колаген orihiro 11000 мг з гіалуроновою кислотою, японія

1000 грн
Опис

Супер склад і японське якість Orihiro Collagen упаковка розрахована на місяць застосування. 180 гр.

У складі колаген, гіалуронова кислота, глюкозамін і кераміди.

Оновлена версія, містить ще більшу кількість концентрованого колагену - щільний дипептиду - концентрація 11000 мг.

Колаген - це основний компонент сполучної тканини - зв'язок, хрящів, сухожиль, кісток, волосся і нігтів. Після 25 років вироблення власного колагену знижується і це помітно відбивається на здоров'ї та зовнішньому вигляді.

Японський колаген Orihiro містить правильну низькомолекулярну гіалуронову кислоту для кращого засвоєння і підтримки молодості - пружність, еластичність, гладкість та зволоження на тканинному рівні. Покращує характеристики зрілої шкіри, уповільнює процеси старіння.

Рекомендований до застосування при захворюваннях суглобів (артрит, артроз, остеохондроз), відновлення після травм і як високоефективна корегуюча терапія.

Глюкозамін у складі запобігає процеси руйнування хрящів, відновлює хрящову тканину, має протизапальну дію, нормалізує вироблення внутрішньосуглобової рідини.

Кераміди підтримують здоров'я волосся і нігтів і покращують їх структуру.

Склад : щільний пептид рибного колагену - 11000 мг, низькомолекулярна гіалуронова кислота - 20 мг, глюкозамін (з креветок і крабів) - 100 мг, кераміди (з екстракту рису) - 20 мкг, декстрин, екстракт цукрової тростини.

Спосіб застосування: 1 столову ложку розчинити у воді, ретельно перемішати і випити за 30 хвилин до їжі, вранці або ввечері. 1 разів на день.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alias...
aliasnadinovich
Київ
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари