Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Бромелаїн 500 мг — 30 капсул/california gold nutrition, сша

340 грн
Опис

Термін придатності 2025
Виробництво США

- Бромелаин
- Виготовлений з екстракту плодів і стебел ананаса
- 3000 одиниць розщеплення желатину (GDU) на 1 грам
- Підтримує здорове травлення й комфорт суглобів*
- Підходить для вегетаріанців і веганів
- Не містить глютену, ГМО та сої

Бромелаїн — це протеолітичний (розщеплювальний білок) фермент природного походження, який отримують зі стебел ананаса. Бромелаин от California Gold Nutrition містить цей корисний фермент, що підтримує здорове травлення й сприятливо впливає на стан суглобів*.

Корисні властивості бромелаїну
Завдяки своїй природній здатності розщеплювати білки бромелаїн допомагає організму перетравлювати їх, підтримуючи здоровий процес травлення*. Бромелаїн також відомий своїми протизапальними властивостями, які можуть поліпшити стан суглобів і м'язів*, а також підтримувати здоров'я дихальних шляхів, зменшуючи запалення й набряк носових ходів*. Активність бромелаїну вимірюється в одиницях розщеплення желатину (GDU), які позначають кількість білка, яке може розчинити 1 грам бромелаїну. Активність цієї добавки становить 3000 GDU на 1 грам.

Продукт от California Gold Nutrition містить бромелаїн, витягнутий із плодів і стебел ананаса. Він підходить як для вегетаріанців, так і для веганів і не містить глютену, ГМО та сої. Одне паковання розраховане на приймання впродовж одного місяця (у разі дотримання рекомендованої дози).

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize