Всі категорії
Додати товар

Пробіотик lactobif california gold nutrition

510 грн
Опис

✨Пробіотичний комплекс від California Gold Nutrition - це потужна суміш з 8 дружніх штамів бактерій (5 штамів молочно-кислих бактерій і 3 штамів біфідобактерій), які допоможуть підтримати позитивний баланс мікрофлори в кишечнику.

✨Рекомендовано при:
🔸дисфункції шлунково-кишкового тракту
🔸пошкодженнях слизової оболонки кишечника
🔸дисбактеріозі
🔸переїданні
🔸отруєнні

✨Пробіотик для вегетаріанців LactoBif California Gold Nutrition - унікальна дієтична добавка, яка активно сприяє обмінним процесам в організмі, а також підтримує його імунітет. ✨Пробіотичні штами відмінно зберігаються в кишечнику, вони майже не піддаються впливу пепсину, шлункових кислот, панкреатину і соку підшлункової залози.

✨Пробіотики - це найважливіші бактерії, в нашому організмі, які допомагають впоратися органам травлення з різними захворюваннями і наслідками недружніх втручань, наприклад, результатами прийому антибіотиків. Завдяки цим мікроорганізмам відновлюється мікрофлора кишечника і нормалізується правильне травлення.

✔️Приймайте по одній капсулі в день, або відповідно до вказівки лікаря. Можливе застосування з їжею або без. Також можна використовувати для приготування різних йогуртів та заквасок.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
terifrost
terifrost
Супер-продавець
Київ
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари