Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition, лютеїн із зеаксантином, 20 мг, 60 вегетаріанських капсул

430 грн
Опис

Лютеїн із зеаксантином (20 мг) від California Gold Nutrition
Містить лютеїн і зеаксантин з екстракту чорнобривців (Tagetes erecta)
З екстрактом чорнобривців mGold™
Сприяє відновленню зору після впливу синього світла*
Підтримує загальне здоров’я макули*
Підходить для вегетаріанців і веганів
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee

Лютеїн і зеаксантин — це антиоксидантні каротиноїди, що містяться у квітках чорнобривців. Лютеїн від California Gold Nutrition містить обидва ці каротиноїди, що сприяють підтримці загального здоров’я очей*.

Корисні властивості лютеїну та зеаксантину
Як антиоксидантні каротиноїди лютеїн і зеаксантин допомагають захистити клітини від пошкодження, спричиненого шкідливими вільними радикалами*. Ці два потужні антиоксиданти також відіграють важливу роль у підтримці здоров’я та гарного самопочуття очей. Нещодавні дослідження показали, що каротиноїди сприяють відновленню після впливу яскравого та синього світла*. Оскільки багато хто з нас проводить дні за комп’ютером і багато часу переглядає соціальні мережі на мобільних пристроях, ми піддаємося впливу синього світла більше, ніж будь-коли раніше. Добавка, що містить лютеїн і зеаксантин, може допомогти захистити очі*.

Лютеїн від California Gold Nutrition містить екстракт чорнобривців mGold™, отриманий із квіток чорнобривців (Tagetes erecta), і містить лютеїн і зеаксантин. За умови приймання згідно з рекомендаціями препарату вистачає на 2 місяці споживання.

Кількість капсул: 60

Країна-виробник: США

🏷️ 430 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари