Всі категорії
Додати товар

Nutrilite™ протеїновий порошок у пакетиках-стіках amway емвей амвей

650 грн
Опис

Кожна порція з 10 г Протеїнового порошку Nutrilite™ містить 8 г високоякісного білку
При вживанні продукту в дозуванні 20 г порошку на день (як рекомендовано на етикетці), продукт забезпечує потрапляння білка на 14-25% від рекомендованої добової норми споживання білка для чоловіків, і на 18-28% для жінок.
18 пакетиків-стіків в упаковці.
Порошок містить натуральний рослинний білок (горох, соя, пшениця) та незамінні амінокислоти, які організм не може синтезувати сам. Є додатковим джерелом білка в раціоні для виконання організмом життєво важливих функцій.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Продукт призначений для категорій населення, які мають потребу в підвищеному споживанні білкових продуктів. 1-2 пакетики-стіки (10,0-20,0 г) розбавити у воді, молоці або іншому напої, швидко розмішати або сильно збовтати у щільно зачиненому контейнері (шейкері) протягом 1 хвилини.

Дорослим приймати 1 раз на добу у вигляді напою або додавати порошок у різноманітні готові страви (каші, йогурт, супи, овочеві та м'ясні страви та ін.).
При додаванні молока або іншого напою, харчова енергетична цінність готового кінцевого продукту збільшується.
БІЛКИ — ЦЕ БУДІВЕЛЬНИЙ МАТЕРІАЛ ДЛЯ ОРГАНІЗМУ.
Не лише тканини м'язів складаються з білка. Хронічна білкова недостатність призводить як до затримки росту, так і до раннього старіння. Недостатнє споживання білка може призводити до зниження імунітету, оскільки формування цілого ряду захисних імунних факторів (цитокіни, імуноглобуліни) залежить від потрапляння достатньої кількості білків до організму.

Запальна та імунна відповідь потребує утворення декількох мільярдів нових клітин та декількох сотень грамів білка в дуже короткі терміни (запальна – протягом 3–5 днів, а імунна – 7–14 днів). Для цього необхідна величезна кількість будівельного матеріалу (білка), який не може утворюватись без вітамінів та мінералів, тому збільшення та їх використання відбувається ривком.

Nutrilite™ Протеїновий порошок відновлює необхідну кількість білка без зайвих калорій та холестерину, дозволяє контролювати рівень холестерину та кількість спожитих калорій. Завдяки нейтральному смаку, Протеїновий порошок можна додавати до будь-якої страви. Рослинна основа сприяє його засвоєнню.
Харчуйтесь повноцінно, смачно та правильно!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари