Всі категорії
Додати товар

Nutrilite™ набір body detox amway емвей амвей

3190 грн
Опис

Позбався зайвого за 3 тижні!
Базовий набір програми Body Detox від Nutrilite™ для очищення організму.
Body Detox – це програма, яка допомагає запровадити здорові звички до вашого способу життя з метою підтримки належного обміну речовин в організмі, щоб розпочати шлях до оптимальної ваги і кращого самопочуття.
Склад набору:
101831 – Nutrilite™ Розторопша плямиста
110415 – Nutrilite™ Протеїновий порошок на рослинній основі
102736 – Nutrilite™ Порошкова клітковина
Базовий набір програми Body Detox від Nutrilite™ (артикул 200630) для очищення організму − це найкращі помічники на шляху до здорового способу життя. Продукти Nutrilite™ допоможуть підтримати роботу шлунково-кишкового тракту та збалансувати раціон корисними речовинами.
Продукти, що входять до набору:
1. Nutrilite™ Протеїновий порошок на рослинній основі дозволить додати в раціон необхідні амінокислоти з мінімумом калорій.
На жаль, саме білкова частина тарілки здорового харчування українців часто або відсутня, або представлена продуктами, що містять велику кількість насичених жирних кислот.
Протеїн − це будівельний матеріал кожної клітини нашого організму: росту м'язових волокон, вироблення гормонів, синтезу еластину й колагену для пружної шкіри. Тому так важливо отримувати його з їжею в достатній кількості.
Nutrilite™ Протеїновий порошок на рослинній основі містить протеїни сої, пшениці та гороху. Одна порція порошку містить 8 г високоякісного протеїну (це як 1,5 яйця), мінімум калорій і зовсім не містить холестерину. Нейтральний смак та текстура дозволяють додавати його в різні страви – солоні та солодкі. Смачний протеїновий коктейль з фруктами чи овочами стане низькокалорійною альтернативою пізньої вечері, сніданку «на ходу» або перекусу.
2. Nutrilite™ Розторопша плямиста підтримає головну фабрику детоксикації нашого організму – печінку.
Саме в печінці відбувається обмін 2/3 всіх токсинів (ксенобіотиків), які потрапляють в організм. Якщо ми харчуємося за правилом тарілки, мінімізуємо в раціоні жирне, смажене й алкоголь – ми вже допомагаємо нашій печінці. Додатковою ж підтримкою стають продукти, які мають гепатопротекторні властивості.
Nutrilite™ Розторопша плямиста містить унікальну суміш трьох цілющих рослин: розторопші плямистої, кореня кульбаби та куркуми. Унікальна суміш біофлавоноїдів різного походження у формулі має різні механізми захисту та відновлення клітин печінки.
Силібінін, який входить до складу продукту, – сильний антиоксидант, прискорює відновлення мембран печінкових клітин, блокує ряд токсичних речовин та не дає їм змоги потрапити всередину клітин печінки, а також зв’язує вільні радикали та не дозволяє їм руйнувати оболонки (мембрани) клітин печінки.
3. Nutrilite™ Порошкова клітковина − це додаткове джерело інуліну (розчинних харчових волокон).
Клітковина є есенціальним компонентом раціону, коли ми говоримо про здоровий спосіб життя та зниження ваги. Саме розчинні харчові волокна допомагають уповільнювати швидкість всмоктування глюкози в кишківнику та впливають на зниження холестерину в крові. А ще вони є поживним середовищем для мікрофлори кишківника.
Корисні бактерії в кишківнику синтезують вітаміни, амінокислоти, жирні кислоти, беруть участь у регулюванні рівня холестерину, цукру в крові. Та, за останніми дослідженнями, впливають на нашу вагу і навіть настрій. Тож слідкуй, щоб достатня кількість фруктів, овочів та цільнозернових круп була присутня в раціоні щодня.
Додатковим джерелом розчинної клітковини в раціоні стане Nutrilite™ Порошкова клітковина.
Вона містить інулін − один з найбільш вивчених пребіотиків, тобто субстрат для харчування корисних бактерій кишківника.
Кожен пакетик-стік містить 6 грамів розчинної клітковини. Його зручно взяти з собою, додати в воду чи до улюблених страв.
Ця стаття містить багато корисних порад. І я впевнена, що в тебе вийде інтегрувати звички здорового способу життя в своє сьогодення і досягти поставленої мети: знизити вагу, нормалізувати метаболізм, навчитися створювати корисне меню для всієї родини. Програма Body Detox та продукти Nutrilite™ стануть твоїми надійними помічниками на цьому шляху.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари