Всі категорії
Додати товар

L-lysine л-лізин - 500 мг - 60 капсул

330 грн
Опис

Термін придатності: 2025-06

Опис

L-лізин California Gold Nutrition
Містить амінокислоти AjiPure® фармацевтичного ступеня чистоти
Сприяє зміцненню імунітету та синтезу колагену*
Відіграє важливу роль у забезпеченні здоров’я шкіри та загоєнні ран*
Не містить глютену, ГМО та сої
Виготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевірки
Гарантія 100 % Gold Guarantee
Амінокислоти є важливою частиною життя, оскільки вони є життєво важливими компонентами для побудови білків, необхідних організму. L-лізин California Gold Nutrition містить важливу амінокислоту, яка відіграє суттєву роль у нормальній роботі імунітету та синтезі колагену, що сприяє здоров’ю шкіри та суглобів*.

Корисні властивості L-лізину

L-лізин — це незамінна амінокислота у вільній формі, необхідна для виробництва всіх білків в організмі. L-лізин має вирішальне значення для утворення колагену, основної частини сполучних тканин організму*. Наприклад, колаген є важливим компонентом шкіри, сухожиль і зв’язок. Прийом добавки з L-лізином може сприяти виробленню колагену, що в подальшому сприяє загальному здоров’ю шкіри та сполучних тканин, а також може сприяти загоєнню ран*.

L-лізин California Gold Nutrition містить L-лізин AjiPure® у рослинних капсулах. Амінокислоти AjiPure® мають фармацевтичний ступінь чистоти та поставляються виключно компанією Ajinomoto®, де вони виробляються з використанням запатентованої технології Ferment-A-Pure.

Рекомендації із застосування

Приймати по 1 рослинній капсулі на день натщесерце.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари