Всі категорії
Додати товар

California gold nutrition immune 4 средство для укрепления иммунитета 60...

278 грн
Опис

відправка по шафа ттн е безпечна оплата
укр пошта/нова пошта передплата 100грн, або повна оплата. відправка зазвичай 1/2 дні
міст експресс 100%

Immune 4 від California Gold NutritionСуміш вітамінів і мікроелементів, що містить вітаміни C та D, цинк і селен

Підтримка імунної системи*Підходить для вегетаріанцівНе містить глютену, ГМО та соїВиготовлено на підприємстві, яке має реєстрацію сучасної належної виробничої практики (cGMP) і проходить незалежні перевіркиГарантія 100 % Gold Guarantee

Ваша імунна система — це перша лінія захисту від незліченних інфекцій, яка оберігає організм при перших ознаках проблеми. Добавка Immune 4 California Gold Nutrition допомагає захистити здоров’я, забезпечуючи додаткову імунну підтримку, коли вона потрібна найбільше*.
Вітаміни та мікроелементи для підтримки імунітету
Наша добавка Immune 4 містить поєднання чотирьох клінічно досліджених вітамінів і мікроелементів, які сприяють здоров’ю імунної системи*. Кожна капсула містить ефективну дозу вітамінів C та D, цинку й селену.
Вітамін C — антиоксидант, який посилює функції лейкоцитів і вироблення організмом речовин, що зміцнюють імунітет і, як відомо, допомагають боротися з вірусами та бактеріями*.
Вітамін D відіграє важливу роль у регуляції та підтримці імунної системи, а також у її реакції на сезонні стресові фактори*.
Цинк — це важливий для здоров’я імунної системи мікроелемент, оскільки він необхідний як для розвитку, так і для активації лейкоцитів*. Ці клітини допомагають організму боротися з невідомими мікроорганізмами, які потрапляють у нього*.
Селен відіграє важливу роль у зміцненні здорової імунної системи, особливо в роботі вилочкової залози, що контролює роботу імунної системи*.
Добавка Immune 4 California Gold Nutrition містить якісну суміш вітамінів і мікроелементів у вегетаріанських капсулах. Продукт підходить для вегетаріанців, не містить глютену, ГМО та сої.
Рекомендації із застосуванняПриймайте по 1 капсулі один або два рази в день під час їжі. Найкраще приймати згідно з указівками кваліфікованого медичного працівника.
Інші інгредієнтиОсновні інгредієнти
Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти), вітамін D (у вигляді D3, холекальциферолу) (з ланоліну), цинк (у вигляді піколінату цинку), селен (у вигляді L-селенометіоніну).
Інші інгредієнти
Модифікована целюлоза (рослинна капсула), карбонат кальцію, аравійська камедь, соняшникова олія, екстракт рису.
Під час виготовлення цього продукту не використовуються молоко, яйця, риба, молюски та ракоподібні, деревні горіхи, арахіс, пшениця, соя та глютен. Виробляється на підприємстві, що проходить сторонні перевірки та має реєстрацію cGMP, на якому може здійснюватись обробка інших продуктів, які містять ці алергени або інгредієнти.

Рекомендується зберігати при контрольованій кімнатній температурі 20–25 °C (68–77 °F).

Харчова цінністьРозмір порції: 1 капсулаПорцій в упаковці: 60
Кількість в 1 порції% від добової нормиВітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти)500 мг556 %Вітамін D
(у вигляді вітаміну D3, холекальциферолу з ланоліну)25 мкг (1000 МО)125 %Цинк (у вигляді піколінату цинку)10 мг91 %Селен (у вигляді L-селенометіоніну)50 мкг91%

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари