Всі категорії
Додати товар

Магній цитрат - 100 капсул life extension

390 грн
Опис

Термін : 06-2025

Опис

Без глютену
Відсутність ГМО підтверджено сертифікатом Non-GMO LE Certified
Біодоступні мікроелементи для здоров’я серцево-судинної системи
Дієтична добавка
Магній — важливий мікроелемент для здоров’я, оскільки він бере участь в більш ніж 300 біохімічних реакціях. Але часто кількість магнію в раціоні виявляється недостатньою. Наша добавка з магнієм (цитрат) містить 160 мг цього елемента в кожній вегетаріанської капсулі.

Магній допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, імунної системи, кісток і інших систем організму.

Корисні властивості магнію (цитрату)

Сприяє нормальній роботі м’язів та нервів
Підтримує здоров’я серцево-судинної та імунної систем
Допомагає зберігати міцність та здоров‘я кісток
Магній, що добре засвоюється

Дослідження показують, що цитратна сіль магнію добре всмоктується в кровотік. Наша добавка з магнієм (цитрат) містить 160 мг елементарного магнію в кожній капсулі для зручного прийому високобіодоступного магнію.

Магній необхідний як ко-фактор у сотнях ферментативних процесів у клітинах. Він підтримує нормальну роботу м’язів та нервів, стимулює нормальний серцевий ритм, сприяє роботі серцево-судинної системи, підтримує здорову імунну систему та міцні кістки.

Магній також допомагає підтримувати нормальний рівень цукру в крові та артеріальний тиск вже в межах норми, і відомо, що він сприяє енергетичному метаболізму та синтезу білка.

Для здоров’я серцево-судинної системи

Магній відіграє важливу роль для розслаблення гладких м’язів у кровоносних судинах, що дозволяє підтримувати нормальний загальний периферичний опір судин і здоров’я серцево-судинної системи. Магній також сприяє нормальному рівню норадреналіну в крові, активації серотоніну та розтягування кровоносних судин.

Для здоров’я кісток

Магній позитивно впливає на матрицю мікроелементів у кістках, прискорює відновлення й загоєння кісток. У науковій літературі вказується, що для підтримки здоров’я та міцності кісток необхідно споживати різні мікроелементи, в тому числі кальцій та магній.

Додаткові корисні властивості магнію

Більше того, існують переконливі докази того, що магній, отриманий з їжею, та магнієві добавки підтримують метаболічний профіль. Доведено, що магній позитивно впливає на інсулінову резистентність, ліпідні профілі сироватки крові, підтримує нормальну запальну реакцію, ендотеліальну функцію, послаблює оксидативний стрес і регулює ступінь агрегації тромбоцитів.

Типова доза елементарного магнію становить 100–350 мг на день. Щоденний прийом 350 мг магнію у добавках сприяє підтримці нормального артеріального тиску.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари