Всі категорії
Додати товар

Повний біоактивні комплекс вітамінів групи в, life extension 60 вегетаріанських капсул.

500 грн
Опис

На сайті близько 20 000 позитивних відгуків
Опис
Містить вітаміни групи B в активній формі з ферментами
Харчова добавка
Сертифікат Non GMO LE Certified
Нормальний рівень вітаміну B може підтримувати в організмі виробництво енергії, функціонування всіх органів, когнітивну функцію і необхідні метаболічні процеси. BioActive Complete B-Complex містить біологічно активні форми вітаміну B6, B12, ніацину, біотин, фолієву кислоти 5-MTHF та інші інгредієнти, будучи відмінним способом отримання вітамінів групи B.
Переваги повного біоактивного комплексу вітамінів групи B ,
Сприяє здоровому метаболізму глюкози, жирів і спирту
Підтримує енергетичні процеси в організмі
Сприяє нормальній роботі органів, когнітивного здоров'ю і багато чому іншому
Допомагає заповнити потенційний дефіцит вітаміну
B Що таке пантотенова кислота?
Вітамін B5 або пантотенова кислота підтримує синтез гемоглобіну, роботу гормонів і нейромедіаторів, а також окислення вуглеводів і жирних кислот.
Навіщо потрібно додавати піридоксин і піридоксаль?
Вітамін B6 у формі піридоксину гідрохлориду і піридоксаль-5'-фосфату впливає на метаболізм амінокислот і жирів, роботу нейротрансмітерів і синтез гемоглобіну.
100 мг вітаміну B1 (тіаміну). Тіамін допомагає перетворювати вуглеводи в корисну енергію. Крім того, він підтримує нормальну роботу нервової системи і виробництво РНК і ДНК.
75 мг вітаміну B2 (рибофлавін). Наш продукт містить вітамін B2 у формі рибофлавіну і рибофлавін-5'-фосфату, активної форми поживної речовини.
Організм перетворює рибофлавін в рибофлавін-5'-фосфат і потім використовує його для виробництва енергії. 100 мг вітаміну В3 (ніацин).
Ніацин бере участь процесі транспортування енергії. Він сприяє здоровому метаболізму глюкози, жирів і спирту. Крім того, він підтримує здоровий рівень холестерину, який вже знаходиться в межах норми.
500 мг вітаміну B5 (пантотенова кислота). Вітамін B5 є важливим кофактором в енергетичному обміні, синтезі гормонів, передачі сигналів нейромедіаторів і окисленні жирних кислот.
100 мг вітаміну B6 (піридоксин гідрохлорид і піридоксаль 5'-фосфат). Вітамін B6 бере участь у метаболізмі амінокислот і жирів. Поряд з вітаміном B5, він є кофактором у процесі синтезу нейромедіаторів і гемоглобіну. Вітамін B6 також бере участь у глюконеогенезі — процесі утворення глюкози з не вуглеводних джерел.
Піридоксин повинен бути перетворений печінкою в піридоксаль-5'-фосфат, перш ніж організм зможе його використовувати, а в нашій добавці він вже міститься в готовому вигляді. 1000 мкг біотину. Цей вітамін B є кофактором ферментів, що беруть участь в метаболізмі жирних кислот. Це також важливо для підтримки метаболічного гомеостазу, тобто балансу між багатьма хімічними реакціями і процесами, що відбуваються в організмі.
400 мкг фолиевой кислоты (5-MTHF). Фолат помогает поддерживать выработку красных кровяных телец в пределах нормы, а также помогает организму вырабатывать и поддерживать здоровую ДНК. Активная форма фолиевой кислоты до семи раз более биодоступна, чем фолиевая кислота. Кроме того, полный биоактивный комплекс витаминов группы B содержит 50 мг парааминобензойной кислоты (ПАБК) для стимулирования синтеза фолиевой кислоты.

300 мкг витамина B12 (метилкобаламин). Витамин B12 влияет на развитие нервных клеток и здоровье сердца, поддерживая здоровый уровень гомоцистеина, который уже находится в пределах нормы. Метилкобаламин B12 — это биологически активная форма витамина, действие которой проявляется в головном мозге.

100 мг инозитола. Эта форма витамина B является основным компонентом фосфолипидов, из которых состоят клеточные мембраны. Инозитол необходим для трансдукции сигналов кальция и инсулина — уникальных химических реакций во время которых молекулы прикрепляются к рецептору на мембране клетки.

Полный биоактивный комплекс витаминов группы B полностью обеспечивает ежедневную потребность организма в витамине В

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари