Підтримка кишківника
Клітковина
Без ГМО
Дієтична добавка
Вегетаріанський та веганський продукт
Пробіотики — ферменти — засоби для травної системи
Сімейне підприємство, засноване в1968 році
Виготовлено на підприємстві, що має реєстрацію GMP
Яблучний пектин — це водорозчинна клітковина, яка при змішуванні з водою має гелеутворювальний ефект. Як харчова клітковина, яблучний пектин може бути корисний для підтримки здоров’я кишківника.
Рекомендації із застосування
Приймати по 2 капсули 1–2 рази на день, запиваючи приблизно 240–300 мл (8–10 унцій) води або соку, бажано за 30 хвилин до їди. Протягом дня обов’язково вживайте більше рідини, ніж зазвичай. Почніть з менших доз і поступово збільшуйте їх протягом декількох тижнів.
Інші інгредієнти
Целюлоза (капсула) та стеаринова кислота (рослинного походження).
Для виготовлення не використовуються дріжджі, пшениці, глютену, сої, кукурудза, молоко, яєць, риби, молюсків, деревні горіхи. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.