Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Now foods, інозитол у капсулах, 500 мг, 100 вегетаріанських капсул

380 грн
Опис

Опис
Здоров'я на клітинному рівні
Підтримує нормальну роботу клітинних мембран
У формі міо-інозитолу
Без ГМО
Харчова добавка
Вегетаріанський і веганський продукт
Кошерний продукт
Вітаміни
Сімейне підприємство, засноване в 1968 року
Вироблено на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP)

Під час виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, ракоподібні та інгредієнти з деревних горіхів. Виготовляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де здійснюється оброблення інших інгредієнтів, що містять ці алергени.

Попередження
Після відкриття паковання зберігати в сухому та прохолодному місці.

Попередження. Тільки для дорослих. Перед початком застосування в період вагітності, годування груддю, за наявності захворювань або вживання препаратів треба проконсультуватися з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Продукт може природним способом змінювати колір

Відправлення від відповідальності
Компанія iHerb завжди прагне дотримуватися максимальної точності у зображеннях і інформації про свою продукцію. Однак деякі зміни, що вносяться виробниками, що стосуються паковання або списку інгредієнтів, можуть вимагати певного часу до того моменту, як вони будуть опубліковані на сайті. Пам'ятайте, що навіть попри те, що іноді паковання товарів може змінюватися, це ніяк не впливає на якість і свіжість продуктів. Ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даними на пакованні, попередженнями та інструкціями з використання продуктів перед їх застосуванням і не покладатися виключно на інформацію, представлену на сайті iHerb. Зверніть увагу, що деякі з описів продуктів на нашому сайті виготовлені з використанням машинного переведення. Це зроблено виключно для вашої зручності. Всі такі переклади будуть замінені на виконані нашими лінгвістами найближчим часом.

Відвідати вебсайт виробника

Харчова цінність
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула

Кількість в 1 порції % від добової норми
Інозитол 500 мг *
* Добова норма не визначена.
Інозитол є неосновним членом вітамінного комплексу групи B, який надходить в організм із харчових продуктів тварин і рослинного походження. У цьому продукті як інозитол використовується міоінозитол, найбагатша форма цієї поживної речовини. Інозитол міститься у всіх мембранах клітин (особливо в клітинах головного мозку та всієї центральної нервової системи), де він відіграє важливу роль у передаванні сигналів нейромедіаторів. Інозитол також дуже важливий для належної дії інсуліну, вуглеводного обміну речовин, а також для підтримки балансу кальцію на клітинному рівні.

Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 капсулі на день у разі потреби.

Інгредієнти
Рисова мука, гідромелоза (целюлозна капсула), стеаринова кислота (рослинне джерело) і діоксид кремнію.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize