Всі категорії
Додати товар

Протеїнова суміш формула 3 herbalife

826 грн
Опис

в наявності!

Формула 3 містить відразу два цінні види білка – соєвий та сироватковий. Формула 3 Гербалайф не містить жиру. Білок допомагає контролювати вагу, підтримувати м'язи та фігуру. Білок допомагає створювати антитіла. Протеїнова суміш допомагає збільшити швидкість обмінних процесів, перешкоджає різкому підйому і падінню рівня цукру та інсуліну в крові, допомагає позбутися вуглеводної залежності.

Результати клінічного дослідження підтверджують, що програма зниження ваги Herbalife Nutrition з використанням протеїнового коктейлю Формула 1 і протеїнової суміші Формула 3 більш ефективна в порівнянні зі стандартною низькокалорійною дієтою*. Результат досягається вже за 2 тижні**. Продукція розроблена у власному науковому центрі Herbalife Nutrition і випускається на виробництві за міжнародними стандартами якості GMP. Не містить ГМО.

▪️Склад
Ізолят соєвого білка
Концентрат сироваткового білка
У порції всього 25 ккал
240 г., 40 порцій в упаковці
Як приготувати

Дорослим додати одну столову ложку продукту (6 г) в готову страву, наприклад, при приготуванні протеїнового коктейлю Формула 1 або іншого напою. Використовуйте 🤏1-3 рази на день.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?